Bak salgının başlarında bu dediğin mantıklı olabilirdi. Ama aylardır salgının dünyada neler yaptığı ortada.Bilinen ilk vakalarda umreciler az benim bildiğim kadarıyla. En azından açıklanan buydu.
Edit: Karantinada problem çıkarmalarını kastediyorsun sanırım pardon.
Millete evinde kal demekle olmuyor bu işler. Kore'deki gözden kaçan "31.vaka" da olduğu gibi. Sen git evde kal dersen adam kalmaz. Bi risk varsa belirti yoksa bile karantinaya alacaksın.
Nasıl yani? Parayla corona testi ne oluyormuş?Bu parasını verip corona testi aldım muhabbeti ciddi hal almaya başladı.Zenginlere pozitif ayrımcılık görmeye alışkınız ama konu sağlık.
En son kayseri vekilinin oğlu için aldığı söyleniyor.Haram zıkkım olsun
Tanı kitlerini bir tane ak parti millet vekilinin oğlu satıyormuş.Bir tane sosyal medya fotoğrafından çıkmış ortaya.Doğru mu bilmem.Nasıl yani? Parayla corona testi ne oluyormuş?
Zenginlerin, yandaşların, beraber haram yiyenlerin normal vatandaş gibi sıra bekleyip test olacağını mı düşünüyorsun? Ya da aklının ucundan böyle bir düşünce mi geçti?Bu parasını verip corona testi aldım muhabbeti ciddi hal almaya başladı.Zenginlere pozitif ayrımcılık görmeye alışkınız ama konu sağlık.
En son kayseri vekilinin oğlu için aldığı söyleniyor.Haram zıkkım olsun
İşte sadece kişinin kendi hayatı değil söz konusu olan. Ve bizde bolca bana bir şey olmaz diyen ve başkasının hayatını umursamayan insan var maalesef. Tabi sadece bizde değil dünyanın her yerinde var.Bak salgının başlarında bu dediğin mantıklı olabilirdi. Ama aylardır salgının dünyada neler yaptığı ortada.
Okullarda eğitim kesilmiş. Avmler, cafeler, kuaförler kapatılmış.
Ki tehlikede olan da senin hayatın. Niye illa yasak gereksin ki?
Ben olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.Suç mu?Zenginlerin, yandaşların, beraber haram yiyenlerin normal vatandaş gibi sıra bekleyip test olacağını mı düşünüyorsun? Ya da aklının ucundan böyle bir düşünce mi geçti?
Corona testi için durumunun pozitif veya negatif olduğunu gösteren kitler.Çin'den geldi şimdide vekil çocukları kendine ve eş-dostlarına alıyorlarNasıl yani? Parayla corona testi ne oluyormuş?