Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

Günde 3 paket sigara içen birisi olarak evimde ne sigaram vardı ne de ekmeğim 2 paket makarna vardı oturduk hanımla onu yedik :) arkadaşlarımız atmlere koştu korkuyla çekirdek almaya koştu 3 5 sığırın beynini kullanamamasını neden bir çok insana yıkıyorsun ki
3-5 insan olduğuna emin miyiz reyiz? Her şeyi geçtim bu hastalık ciddi bir şey, eğer sen yöneticiysen her olasılığı düşüneceksin. Yani o 3-5 sığırıda, onların ne yapabileceğini de düşüneceksin. Düzgünce planlamanı yapıp halledeceksin işini.
Soylu neden istifa verdi? İş sadece bana kalsın diye. Yani bu olay 3-5 sığır dediğin sokağa çıkan kişilere yıkılamaz derecede büyük bir saçmalık. :)

Bu arada siyasi bir tartışmaya girmek istemiyorum. Ben parti tutan bir tip değilim belirtmek istedim :)

3-5 insan olduğuna emin miyiz reyiz? Her şeyi geçtim bu hastalık ciddi bir şey, eğer sen yöneticiysen her olasılığı düşüneceksin. Yani o 3-5 sığırıda, onların ne yapabileceğini de düşüneceksin. Düzgünce planlamanı yapıp halledeceksin işini.
Soylu neden istifa verdi? İş sadece bana kalsın diye. Yani bu olay 3-5 sığır dediğin sokağa çıkan kişilere yıkılamaz derecede büyük bir saçmalık. :)

Bu arada siyasi bir tartışmaya girmek istemiyorum. Ben parti tutan bir tip değilim belirtmek istedim :)
Bende tutan birisi değilim kardeşim sıkıntı yok :) herkes kendini bilsin yoruma açık olsun. Hoşgörü her zaman kazanır

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık