Bundan kalite ve sıcaklık akarken1000. bölümü paylaştık, 1. bölümü de paylaşalım. One Piece'in ilk fragmanı:
Bunda garip garip tipler, abartı bir parıldamalar üstüne de renk körü edecek kadar patlamalar1000. bölüm özel fragmanını buraya da bırakayım:
İnsanlar güzel çizimi o parıldamalar, renkli renkli efektler falan sanıyor artık. "One Piece'in ilk çizimleri kötü olduğundan izleyemiyorum" diyen çok fazla yorum okudum. Aksine, şu an anime eskisi gibi olsa manga okumazdım büyük ihtimalle. :/Bundan kalite ve sıcaklık akarken
Bunda garip garip tipler, abartı bir parıldamalar üstüne de renk körü edecek kadar patlamalar
Eski çizimleri çok güzel ya ben bayılıyorum, Thrillar Bark arc a ne zaman girdik o zaman anime bozdu, o sırada başladı bunlar gereksiz filler işte renk parıldamalarına yoksa o arcdan önce openingler harika hatta filler bile muhteşemdi yav.İnsanlar güzel çizimi o parıldamalar, renkli renkli efektler falan sanıyor artık. "One Piece'in ilk çizimleri kötü olduğundan izleyemiyorum" diyen çok fazla yorum okudum. Aksine, şu an anime eskisi gibi olsa manga okumazdım büyük ihtimalle. :/