Ben dikkat etmemiştim, bölümün başında Luffy'nin seslendirme sanatçısı Tanaka Mayumi görünüyormuş.Dizinin üçüncü bölümü yayımlandı. Bu kez Law'ın geçmişi ve Doffy ile olan dövüşü işlenmiş.
Ben dikkat etmemiştim, bölümün başında Luffy'nin seslendirme sanatçısı Tanaka Mayumi görünüyormuş.Dizinin üçüncü bölümü yayımlandı. Bu kez Law'ın geçmişi ve Doffy ile olan dövüşü işlenmiş.
Dördüncü bölüm yayımlandı. Animasyonda bu kez Vivi'yi görüyoruz.Dizinin üçüncü bölümü yayımlandı. Bu kez Law'ın geçmişi ve Doffy ile olan dövüşü işlenmiş.
Beşinci bölüm yayımlandı. Hasır Şapka üyelerinin tayfaya katılma anlarını görüyoruz. Bir hüzünlenmedim değil açıkçası.Dördüncü bölüm yayımlandı. Animasyonda bu kez Vivi'yi görüyoruz.
Bu da dizinin şarkısı:Beşinci bölüm yayımlandı. Hasır Şapka üyelerinin tayfaya katılma anlarını görüyoruz. Bir hüzünlenmedim değil açıkçası.
Twitter OP fanları : Bunu görmezden geliyorum.Yamato'yu seslendiren Saori Hayami'nin röportajı.
Beyazsakal'a katılmadan önceAce animede Korsanlar Kralı olmak istiyorum demişti Shanks'e ama sonra anladık ki alakası yokmuş. Gerçi retcon belki de.