Pierrot'un da Toei'den çok bir farkı yok.Beklentiden değil de Bleach bana biraz daha iyi geldiği için Naruto için "hatta" dedim. Yoksa yine Op'tan kat kat iyidir Naruto
Bleach cidden iyiydi. Gerçi onda da müziklerine kadar Kubo ilgileniyordu galiba.Pierrot'un da Toei'den çok bir farkı yok.
Bleach'te de Naruto'da da hayvan gibi filler koyarak serileri tamamladılar. Toei ise canon bölüm içerisine bir sürü filler koyuyor. Toei'nin yaptığı daha kötü bence. Pierrot kötünün iyisi derim en fazla. Tokyo Ghoul'de 130 manga bölümünü 12 anime bölümü ile işleme fikrini hangi üstün zekalı arkadaş verdi bilmiyorum ama o günden beri Pierrot'a kinliyim.Bleach cidden iyiydi. Gerçi onda da müziklerine kadar Kubo ilgileniyordu galiba.
Kubo kendisi direk tasarladı hepsini. Filler bölümleri de çok kötü değildi bence. Zanpaktou Arc mesela baya iyiydi.Bleach'te de Naruto'da da hayvan gibi filler koyarak serileri tamamladılar. Toei ise canon bölüm içerisine bir sürü filler koyuyor. Toei'nin yaptığı daha kötü bence. Pierrot kötünün iyisi derim en fazla. Tokyo Ghoul'de 130 manga bölümünü 12 anime bölümü ile işleme fikrini hangi üstün zekalı arkadaş verdi bilmiyorum ama o günden beri Pierrot'a kinliyim.
Bleach fillerları güzeldi ama Naruto'da aynı bölümü 3 kez verdiklerini hatırlıyorum.Kubo kendisi direk tasarladı hepsini. Filler bölümleri de çok kötü değildi bence. Zanpaktou Arc mesela baya iyiydi.