Güç olarak genç WB'ye denk diyor. Serinin zirvesi yaniWevil = Genç WB değil
Wevil = Genç WB'yi andırıyor
Güç olarak genç WB'ye denk diyor. Serinin zirvesi yaniWevil = Genç WB değil
Wevil = Genç WB'yi andırıyor
Öyle bir şey yok benziyor diyorGüç olarak genç WB'ye denk diyor. Serinin zirvesi yani
Mihawk ne ayarda sence?Doffy varken diğerleri anca ipleriyle ip atlarlar.Onlara bu hizmeti sunar hatta hamak falan yapar sallanırlar.
Kata'dan sonra amiral gücü aralığı biraz genişledi. Mingo için amiralin 1 tık altı diyordum ama şimdi o tık 2-3 oldu. Lakin Kata'dan güçlü birinin amiral olmama ihtimali de pek mantıklı gelmiyor. Yani Weevil>Kata>Kraker>Mingo dersek;Weevil'in bir amiralden güçlü çıkma ihtimali yok bana göre.Ya amiral ayarı çıkar ya da sağ kol seviyesi.Ya da Kata'nın 1 tık üstü olup Kata-amiral arası bir seviyede de çıkabilir.
Mihawk'ı en az amiral beklediğimden Mihawk diyorum.
Ooo. Maşallah maşallah. Kaç promilsin acaba şuan.Doffy varken diğerleri anca ipleriyle ip atlarlar.Onlara bu hizmeti sunar hatta hamak falan yapar sallanırlar.
Görmediklerimize göre herşey olabilir ama an itibariyle daha güçlü denecek icraatı gösterilmediği için durum böyle.Mihawk ne ayarda sence?
Weevil bence Dof,Kata gibi bir düşman olmucak.Hatta müttefik bile olabilir bu yüzden o denklemin dışında tutarım.Onun dışında Cracker zaten 3. komutandı ki bence Dof'ta 3. komutan ayarı biri.Kata zaten sağ kol.Hani Weevil amiral ayarı çıkabilirde Kata-amiral arası daha yakın geliyor bana.Amiral üstü çıkmasına hiç ihtimal vermem.Weevil zaten görünen zeka yoksunu.Fiziksel olarak çok sağlam hasar veren bir karakter çıkacak gibi.Kizaru belkide bu saldırı gücünden dolayı Genç WB'yi hatırlatıyor demiş olabilir.Kata'dan sonra amiral gücü aralığı biraz genişledi. Mingo için amiralin 1 tık altı diyordum ama şimdi o tık 2-3 oldu. Lakin Kata'dan güçlü birinin amiral olmama ihtimali de pek mantıklı gelmiyor. Yani Weevil>Kata>Kraker>Mingo dersek;
Mingo amiral değil, tamam.
Kraker amiral değil, tamam.
Kata amiral değil, tamam.
Weevil da amiral değil, ee tamam. Lan nereye gitti bu amiral seviyesi ? Kimse ulaşamıyor
Hani kişisel görüş farklılığından kaynaklı şeyler olsa bile Mingo'dan 2 gömlek üstün Weevil bile amiral etmiyorsa bu denklem sıkıntılı oluyor. O yüzden Weevil'ın amiral gücünde çıkmaması mümkün değil bana göre. Karizmasıyla değil ama gücüyle o seviyenin adamı olduğunu göreceğiz bence.
İşte sana göre ne seviyededir. Kaç yıldır One Piece takipçisi olduğun için aklında bir seviye vardır illaki.Görmediklerimize göre herşey olabilir ama an itibariyle daha güçlü denecek icraatı gösterilmediği için durum böyle.