Dof gibi gözüküyor şimdiye kadar gördüklerimiz içinde. Ama tam güç Kuma'yı da görmek isterdim doğrusu.
Luffy vs Cracker dövüşünden Yonkou adamları hakkında fikrim değişti.Yami Teach'i neden Doflamingodan önde gördün merak ettim?
Teach'i Doflamingoya karşı zayıf görmemin nedeni meyvesinden dolayı fazla acı çekmesi ve Dof'un müthiş dayanıklılığı. Sen daha çok sistematik bakmışsın olaya.Luffy vs Cracker dövüşünden Yonkou adamları hakkında fikrim değişti.
Luffy bile Nami sayesinde Crackeri yenebildi. Buna karşı çıkanlar var ama ben Cracker üstündü diye düşünenlerdenim.Yağmur sayesinde Luffy buskivi askerleri ısırabildi hatta ıslak bisküvi askerleri G4 ile geçip Cracker e saldıramaması da var.
Eskiden Dofun yonkou sağ kolu gücünde düşünüyordum şimdi
yonkou tayfasındaki ilk 3 kişinin Doftan güçlü olduğunu düşünüyorum.
Yani Marco,Jozu,Teach.
Jozu dövüşünü sorabilirsin k. haki ile alakalı bir durum k. hakisi yetersiz olduğundan muhtemelen gafil avlandı.Jozu b. hakiye yatkındır muhtemelen.
Dof ta Jozuya zarar veremeyeceğinden veya hareket ettiremeyeceğinden dövüşte birşey elde edilmezdi.
Teach dövüşüne gelirsek Teach ne kadar bağırıp çağırsada dayanıklı biri Luffy dahi nomal bedende Dofinin en güçlü ip saldırısına dayandı.
Teach o kadar etkilenmez keza karanlık herşeyi emer.
Bunun yanında Ace in boynunu kıracak kuvveti ve Shanksi korkutacak atikliği var :/
Klasman olarak
Marco,Jozu,Teach
Dof,Vista şeklinde olur.
Telefondan bu kadar oluyor. Zaten tartışılan şeyler bunlar az çok biliyorsunuzdur.
Jozu dövüşünü sorabilirsin k. haki ile alakalı bir durum k. hakisi yetersiz olduğundan muhtemelen gafil avlandı.Jozu b. hakiye yatkındır muhtemelen.
Dof ta Jozuya zarar veremeyeceğinden veya hareket ettiremeyeceğinden dövüşte birşey elde edilmezdi.