Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gelecek Hakkında Tavsiyeler

Seveceğiniz bir işte çalışın.

İşi olmayan bir adamdan bir söz.
Severek yaptığım işten yaşamımı idame ettirecek kadar para kazanamıyorum. Sevmeden yaptığım işte severek yaptığım işten 2 kat fazla para alıyorum fakat çok yıpranıyorum.

En iyisi çalışmamak bir yerden güzel para gelse de yazlık alıp bütün gün boş boş denizi seyretsem. Zaten kimseyi emekli etmeyecekler.

-Gençken risk almaktan korkmayın. Daha sonra hayıflanırsınız.

-Başarısız olmaktan korkmayın. Hayat fırsatlarla dolu.

-Tek bir yol ve tek şans var diye düşünmeyin. Tekrar söylüyorum hayat fırsatlarla dolu.

-Sevdiğiniz şeyleri deneyimlemeden bilemezsiniz. Kendinizi tanımanız zaman alır.

-Elalem ne der diye düşünmeyin. Başkası sizi takdir etsin, beğensin diye hayatınızı ona göre şekillendirmeyin. Bir süre sonra bunun çok saçma olduğunu göreceksiniz zaten.

-İyi bir sosyal çevre edinin. Okuldaki notlarınızdan çok daha önemlidir.

-Girişimci olun. Bu da okuldaki notlarınızdan çok daha önemlidir.

-Mesleğinizi iyi bilin. Okumaktan daha önemli. :)

-Mesleğinizdeki yenilikleri takip edin. Mesleğinizin geleceği yoksa başka bir mesleğe geçmekten çekinmeyin.

-Kariyer değiştirmekten farklı alanlara girmekten çekinmeyin. Zaten dünya çok hızlı değişiyor. 40 yıl aynı işi yapamazsınız.

-Survival of the fittest: Hayatın değişimlerine uyum sağlayan hayatta kalır. Değişime açık olun.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) hayatta başarılar sevgili genç arkadaşlarım :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık