Roger'in kayıp oğlu ya.Reis Ace gibi. İntihara meyilli herkese kafa atıyor. Yonkou mekanı basmak hobileri arasında.
Zarar vermesine gerek yok ki Mom'da yara veremedi. Adam 7 kez yenilmiş daha önce ona rağmen yarası zarar görmüşlüğü yok Oden hariç.Tayfanın çer çöp kısmı ölmüştür. Moria zaten Kaido'ya zarar verememiş. Abartılıyor. Ancak korkmamasını takdir ediyorum. Şu anda da BB'den korkmadı zaten gevşek.
Doğru da, Moria'nın yaptığını gördüğümüz bir şey yok yani, onu demek istedim.Zarar vermesine gerek yok ki Mom'da yara veremedi. Adam 7 kez yenilmiş daha önce ona rağmen yarası zarar görmüşlüğü yok Oden hariç.
Ne alaka be kaçmasın diye px vermişler Dof savaşmadı bile pxler halletti.Güçten çok düştün lord olmaya layık değilsin diye ezdi birde.Ama ne versen ver gölgeyle rahat kaçan adam bu Law gibi.O yüzden karasakal adası basmaya çekinmez tabii ben olsam bende çekinmem.@Millennium Wizard
Senin Dof harbi vasıfsızmış. Moriah reyiz neler yapmış, seninkine yakışmamış Kral Hakisi hacı.
Yalnız bu kral haki artık iyice bir simge oldu. Bir iki istisna hariç, kral hakin varsa sağlamsın demek oluyor. Sağlam karakterlerin de yine 1-2 istisnası hariç hepsinde çıkıyor. Zoro'da da çıkması lazım artık.@Millennium Wizard
Senin Dof harbi vasıfsızmış. Moriah reyiz neler yapmış, seninkine yakışmamış Kral Hakisi hacı.
Dof hariç hepsi bir şekilde Yonkou'ya karşı durmuşlar. Seninki hariç hacı.Ne alaka be kaçmasın diye px vermişler Dof savaşmadı bile pxler halletti.Güçten çok düştün lord olmaya layık değilsin diye ezdi birde.Ama ne versen ver gölgeyle rahat kaçan adam bu Law gibi.O yüzden karasakal adası basmaya çekinmez tabii ben olsam bende çekinmem.