Sahibi ölü değil.O yüzden Moria kimseyi öldürmüyor sadece gölgesini çalıyor.Tb’de tutsak ediyor adamları adamlar güneşe çıkamıyorlar.İsteyen çıksın tabii bu şekilde zarar verebilir Moria’ya ama ona da yürek lazım.''Kişi ölürse, gölgesi de onunla birlikte ölür. Çünkü ayrı olsalar bile, beden ve gölge tek bir varlık sayılır.'' bu kısmı anlamadım. Luffy ye verilen samuray gölgesinin sahibi ölü değil miydi ? Bakarsak çok güçlü meyve. Gölgeye haki eklenmese bile karşı tarafa zarar veriyor oars da gördük jilet gibi kesti. İleride görmek istediğim yegane meyvelerden.
Nasıl ya o kılıç ustası ölü değil miydi ? Ben öyle hatırlıyordum da...Sahibi ölü değil.O yüzden Moria kimseyi öldürmüyor sadece gölgesini çalıyor.Tb’de tutsak ediyor adamları adamlar güneşe çıkamıyorlar.İsteyen çıksın tabii bu şekilde zarar verebilir Moria’ya ama ona da yürek lazım.
Luffy'ye verilen gölge bir samuraya değil, Denizci olan bir kılıç ustasına aitti ve evet ölü değildi. Gölgenin sahibi ölürse, gölge de kayboluyor çünkü.Nasıl ya o kılıç ustası ölü değil miydi ? Ben öyle hatırlıyordum da...
Bogard hala yaşıyor demek ki lolLuffy'ye verilen gölge bir samuraya değil, Denizci olan bir kılıç ustasına aitti ve evet ölü değildi. Gölgenin sahibi ölürse, gölge de kayboluyor çünkü.