Tipolojideki ziyanlığa bak
Şiddet faili bir ana karakterin varlığı yetmiyormuş gibi yerli ve milli savaş lordumuz da pr'ını yaptığına göre izlememe listemin tepesine koyuyorum diziyi.
Konuyla ilgili şüphesi olanlar bu iki yorumdan sonra diziye başlayacaktırDizi mi yoksa müzik klibi mi? @kekomancer @ch3rlo Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural'ın üstünden asla çıkmayacak o varoş, arabesk koku burnuma kadar geldi.
Her kesime hitap eden, kültürel hegemonya gayesi olmayan, sanat filmi tadında dizi.Tipolojideki ziyanlığa bak
Özellikle sen belirttikten sonra kesin başlamalılar, hatta ikinci ekranda Waifu Impact da oynamalılar. Müthiş ikili olur, waifuları yıkama hayali eşliğinde akar gider.Konuyla ilgisi şüphesi olanlar bu iki yorumdan sonra diziye başlayacaktır
Yahu cidden, karşıma çıkan bütün videoları böyle. Önceleri edit falan sanıyordum cidden dizi sahneleriymiş jshdkgjldfgDizi mi yoksa müzik klibi mi? @kekomancer @ch3rlo Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural'ın üstünden asla çıkmayacak o varoş, arabesk koku burnuma kadar geldi.
Waifu impact oynamak istiyorsan elimde hesap varHer kesime hitap eden, kültürel hegemonya gayesi olmayan, sanat filmi tadında dizi.
Özellikle sen belirttikten sonra kesin başlamalılar, hatta ikinci ekranda Waifu Impact da oynamalılar. Müthiş ikili olur, waifuları yıkama hayali eşliğinde akar gider.
Ulan bu ne. Stv dizisi gibiymiş bu ajshfkjaslghadjfgTipolojideki ziyanlığa bak
Bişi olmaz sen de izlemiş gibi yorum yap ama çok çaktırma (( :İnanılmaz yoğun, insanı rahatsız eden reklam ve Pr çalışmaları.
Trtnin bizden zorla alınan vergilerle kurduğu ve üyelik için bir de para istediği platformunda yayınlanması.
Selçuk Bayraktarın ve Twitter Akp trollerinin paylaşımları.
@kekomancer Kekem ile uzun süre sonra aynı saflardayım izlemiyorum.
Ustam dizinin tartışması yapılırken arada kaynamışsın bir anda ifşan çıkmış geçmiş olsun. Live Action sevmek utanılacak bir şey değil sakın başını öne eğme...Bişi olmaz sen de izlemiş gibi yorum yap ama çok çaktırma (( :
Severiz, 2. Sezon gelse de izlesek (( :Ustam dizinin tartışması yapılırken arada kaynamışsın bir anda ifşan çıkmış geçmiş olsun. Live Action sevmek utanılacak bir şey değil sakın başını öne eğme...