Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Gassal (2024-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 9 90.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
İlk 5 bölüm izledim sade ve güzel bir dizi ben beğendim. Yönetmen güzel bı iş çıkarmış bence Ahmet Kural'in oyunculuğuda gayet başarılı. Bölüm sonlarındaki şarkılar da extra hoşuma gitti .

İzliycem bir ara ama bunun reklamını inanılmaz abarttılar ya her yerde görünce daha izlemeden soğudum.

Her yere ölünce seni kim yıkayacak rezilliğini asmalarını geçtim twitterda falan durmadan parayla övdürüyorlar diziyi.

Yine de konusu itibari ile potansiyelli bir iş gibi duruyor. Bir ara izleyince güncellerim fikrimi.
Yapımın arkasında TRT olunca her yere ilan vermekte sorun yaşamamışlardır ama açıkçası sık toplu taşıma kullanmama rağmen dizi yayınlanana kadar hiç dikkatimi çekmedi. Algıda seçicilik belki de. İzledikten sonra her yerde görmeye başladım. Çok fazla reklama maruz kalsam ben de olumsuz bir ön yargı ile izlemeye başlardım veya izlemezdim belki.

Ama dizinin sloganında bence sorun yok. Çünkü dizinin konusu tam olarak bu. Gerçekten de hastanelere vs konulduysa bu mevzu ayrı tabii.
Bu reklama aşırı maruz kalmanın bir olumsuz etkisi olur mu bilmiyorum ama dizi bunun empatisini yaptırmayı başarıyor bence. Buradaki empati ölümü hatırlamak falan değil ana karakterin psikolojik durumu.

Diziyi aşırı övüyor gibi de olmayayım. Mantıksal hatalar da içermiyor değil. Ama hem tarz hem de sunum açısından son yıllarda yapılmış en iyi işlerden biri bence. Bunu değerlendirirken Türk dizi sektörünün genel durumunu baz alıyorum.

Son düzenleme:
Gassal dizisi gayet güzel bir proje olmuş. Ahmet Kural yine mükemmel bir oyunculuk ortaya koymuş. Her bölümün sonunda çalan arabesk parçalar da diziye ayrı bir renk katmış baya başarılı söylemiş Şahin Kendirci. Dizide hem çok gülüyorsunuz aynı zamanda baya üzülüyorsunuz. İzleyin pişman olmazsınız.

Film çok doğal bir havada geçiyor. Böyle abartılı oyunculuklarla bezenmiş bir dram ya da güldüreceğim diye yırtınan, şekilden şekle giren karakterler yok. Bu yüzden olsa gerek genel olarak izleyenlerin hoşuna gitti. Yarım saatlik bölümlere sahip olması da gereksiz yere uzatılmasının önüne geçerek izleyiciyi diri tutuyor ve finale daha rahat ulaşmasını sağlıyor. Sonda çalan şarkıların da her biri vurucu oluyor böylelikle.

Konusu ve kurgusu itibariyle aksiyon filmleri gibi akışkan bir yapıya sahip olmadığı için seyirci, özellikle günümüz 'reels' seyircisini bu tarz işleyen bir dizinin içinde uzun süre tutmak zor olurdu.

Bence Tabii platformu içindeki en iyi dizi. Babamlar izlemeyi seviyor diye premium aldım. Böyle olunca oturup izlemeye devam ediyorum bazı programlarını. Hanımla birlikte akşamları 1-2 bölüm Son Gün izliyoruz. O da başarılı bir dizi. Mükemmel değil ama izlenebilir. Gassal'ı kaçak yollardan izlemek istemeyip Tabii premium alanlarınız varsa 1 ay içinde iptal edecek olsanız da bir şans verebilirsiniz bu diziye de. 99 liranız kıymetlenir. :D

Not: Oyunculuk anlamında Son Gün, Gassal'a yaklaşamaz bence ama konusu başarılı. Erken Petekkaya'ya rağmen ilk bölümü devam ettirmeyi düşünün.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık