"Ağır Reyli fanı detected" adlı bir çalışma yapmış sadece.Garp ve Sengoku, Rayleigh'i almak için 40 takla atarlar.
Rayleigh ve Garp, Sengoku'yu yıkar geçer mesajı verilmiş.
Varın Rayleigh'in gücünü siz düşünün demiş eleman. Haklı da![]()

"Ağır Reyli fanı detected" adlı bir çalışma yapmış sadece.Garp ve Sengoku, Rayleigh'i almak için 40 takla atarlar.
Rayleigh ve Garp, Sengoku'yu yıkar geçer mesajı verilmiş.
Varın Rayleigh'in gücünü siz düşünün demiş eleman. Haklı da![]()
WB'nin kendisi için ağlayan Rayleigh yerine Sengoku'yu saymasına ne diyorsun? Ayıp etmemiş mi?Ağzına ağzına vurur. Ciddi anlamda bak; Rayleigh, yaşlılıktan nasibini en az alan adamdır seride. Haki master olması bir yana 20 yıl pasif hali Kuma + Kizaru'ya birini korurken gözünü karartmış. Okyanusları h.haki sala sala yüzerek geçiyor adam. Yaşlı kontenjanında bu adam kadar dayanıklı biri kalmamıştır, hele ki zaman atlamasından sonra.
Garp nereye belki ya? Neyse tamam boşver.Garp belki de Sengoku Ray'i alamaz.
Shiki ne diye kendisinden güçlü iki kişiye dalıyor?Rayleigh, Wb'den sonraki en güçlü kişi bence o dönemde.
Garp nereye belki ya? Neyse tamam boşver.
Forum için bir karakterin, mangada güç gösterisi yaparken gösterilmiş olması çok önemli. Bu tarz konularda bunu daha iyi anlıyoruz.
Rayleigh, Wb'den sonraki en güçlü kişi bence o dönemde.Sengoku ‘u küçümsüyorsunuz bence
Rayleigh sevdası > kılıç sevdası Raiden. Bunun içinde Gandalflık var, Dumbledoreluk var. Epik bilge adam."Ağır Reyli fanı detected" adlı bir çalışma yapmış sadece.Ya da kılıççı mı yoksa? :S
Yok, tam yerinde bir söylem. Denizi bilenler ekibi olarak kendi aralarında takılsınlar. Denizlerin tamamını görmüş Rayleigh'e bu övgü az gelir.WB'nin kendisi için ağlayan Rayleigh yerine Sengoku'yu saymasına ne diyorsun? Ayıp etmemiş mi?![]()
Hani şu Koca Ana'yı saymayan WB mi?WB'nin kendisi için ağlayan Rayleigh yerine Sengoku'yu saymasına ne diyorsun? Ayıp etmemiş mi?![]()
Vaay olaya hiç bu yönden bakmamıştım. Güzel cevap reis takdir ettim cidden.Rayleigh sevdası > kılıç sevdası Raiden. Bunun içinde Gandalflık var, Dumbledoreluk var. Epik bilge adam.