Elinde büyüyen, gencecik çocuğu gözünün önünde harcatan adam da ne bileyim...Asker terörist benzetmesi yaptırmayın bana. Garp adamdır. Hadi eyvallah.
Elinde büyüyen, gencecik çocuğu gözünün önünde harcatan adam da ne bileyim...Asker terörist benzetmesi yaptırmayın bana. Garp adamdır. Hadi eyvallah.
Elinde büyüdüğü adama dede bile demeyip adamın birine baba diyen bilir onu.Elinde büyüyen, gencecik çocuğu gözünün önünde harcatan adam da ne bileyim...
Jiji diyordu işte adama. Fazla bile demiş.Elinde büyüdüğü adama dede bile demeyip adamın birine baba diyen bilir onu.
Sen de haklısın nankör birine göre fazla bile demiş.Jiji diyordu işte adama. Fazla bile demiş.
Tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş o zaman.Sen de haklısın nankör birine göre fazla bile demiş.
Ace bir melekti melek! Onun ölmesine göz yuman Garp'ın tek kurtuluş yolu Luffy için kendini feda etmektir bu saatten sonra.Valla artık ortak fikre varmak istiyorum herkes fikir ayriligi icinde.
Uzlastirma olarak :
Garp,Ace,Luffy suçlu?
Ne diyorsunuz
Ölürken " tek pişmanlığım hayalini gerçekleştirmeni göremeyecek olmam, Luffy " derse erir biterim.Bence de epik bir şekilde ölecek. Böylece kendini bana biraz olsun affettirir.
Ace'in dedigin gibi oyle.Biraz dusunceli hareket etseydi tüm karekterleri gomen birisi olarak serideki tüm karekterleri bir kenara veya çöpe atip sadece bu karekterin fani olurdum. Ama Ace'in akilsizligi cok pahaliya patladiAce bir melekti melek! Onun ölmesine göz yuman Garp'ın tek kurtuluş yolu Luffy için kendini feda etmektir bu saatten sonra.