Tamam da çok zorlanmadan ne kol bacak bırakmadan zor yener.Kaptanıyla kafa kafaya dövüşmüş bir adam Garp. Kaptanıyla dövüştükten sonra gelip Rayleigh'e takılması mümkün değil.
Tamam da çok zorlanmadan ne kol bacak bırakmadan zor yener.Kaptanıyla kafa kafaya dövüşmüş bir adam Garp. Kaptanıyla dövüştükten sonra gelip Rayleigh'e takılması mümkün değil.
Garp, kaptanına bırakmamış kol bacak, Rayleigh'mi alacak? İmkansız.Tamam da çok zorlanmadan ne kol bacak bırakmadan zor yener.
Kaptanı kılıç ustası değil de ondanGarp, kaptanına bırakmamış kol bacak, Rayleigh'mi alacak? İmkansız.
Ya Zoro gibiyse Ray'de, Roger'dan güçlüyse nasıl olacak?Sengoku'ya gerek yok. Garp tek başına alır gelir.
Ya Zoro gibiyse Ray'de, Roger'dan güçlüyse nasıl olacak?
Haklısın da en çok merak ettiğim şey Sengoku eski üçlüden güçlü müydü yoksa zayıf mıydı? O zamanlar amiral ve yonkou denk miydi?
Garp tasmayı taktığı gibi kutsalların önüne atar Ray'i. :/ Şaka bir yana adam çok uzun süredir ne kılıç kullanmış ne de bir şey. Yiyip içip yatmış sadece. Garp ise aktif bir denizci. Ray kadar güçten düşmediğine eminim.
Sen Fuji'ye vasıfsız diyorsun ya ben de Sengoku için benzer şeyleri düşünüyorum. Aman aman bir beklentim yok. Garp kadar olmadığından eminim en azından.Haklısın da en çok merak ettiğim şey Sengoku eski üçlüden güçlü müydü yoksa zayıf mıydı? O zamanlar amiral ve yonkou denk miydi?