Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Garp ve Aokiji Dövüşü

Kim kazanırdı ?

• Kullanılan toplam oy
    56
Eski Efsaneler kendinden güçlü karakterlerle dövüşürken bile ezdirmez Oda. Garp Kaido’yla dövüşse Kaido’da mesela sürekli yumruk yer bir şey yapamaz Garp’a karşı. Offpanel geçer Kaido nefes nefese kalmış gibi gözükür Garp da yerde yatmış gözükür mesela.

Bu tıpkı Gaban’ın Luffy’i dövüşünde başında ezmesi gibi. Halbuki Luffy base haliyle Kaido’ya da kafa tutabiliyor.

@Reiper @RedTeroR
Kesinlikle öyle olmalı ama Garp'ı çok kötü işledi ben bile bu kadarını yapmazdım xD

Garp ile Kuzan ciddi dövüşse adada ikili dışında 1 kişi ayakta kalmaz. Bir tek Shiryuu biraz katkı sağlar ama o da bir yere kadar. Kuzan zaten başkası katkı sağlayınca kendini geri plana çekmiştir. Ayrıca Garp yaşamayı seven bir adam değil. Adam görevini aktardığı gençleri kaçırttıktan sonra güç dengesine baktı ve adadan çıkamayacağını anlayıp pesini etti. Dövüş daha şiddetli olsa da aynısı olurdu. Bunun cevabını WB de Rayleigh de Garp da verdi. Morukların gücü bir yere kadar. Kendileri de kabul ediyor. Kondisyonları yok. Karşıda terminatör var. :)

Garp başka bir dünyadan Aokiji ve diğerlerine kıyasla. Wb, Roger, Garp başka, diğerleri başka. Yaşlı halleri de aynı. Yaşlı halleriyle bile Amiralleri yerden yere vururlar, zorlanmadan alırlar. Kurgu gereği Wb ve Garp’ın yenilmeleri gerekiyordu, yenildiler. 1v1’de amirallere kaybetmez bu adamların ne genç halleri, ne de yaşlı halleri.

Reyleigh 20 yıl eline kılıç almamış ve içmiş. Ona rağmen kizaru'yu iyi tuttu. Garp gibi aktif kalmış olsa belki şuan amiral seviyesi olurdu. Garp fazla gelir kizaru veya aokiji'ye.

İkisinin de her şeyini vermediği bir dövüşte Garp, Coby hıyarı yüzünden Shiryu'dan kılıç yiyene kadar darbe bile yemedi Kuzan'dan. 2 kere blitz attı. Bunlardan birisi de kılıç yedikten sonra. Shiryu tarafından yaralandıktan sonra bile Kuzan üstün gelmedi adama.

Garp daha güçlü Kuzan'dan.

2 sene önce Monkey D.Garp benim gözümde en güçlü denizciydi.
2 sene sonra ise gerek psikolojik olarak çökmesi ve giderek yaşlanması ile Akainu'den sonra en güçlü olarak görüyordum kendisini. Ciddi bir dövüşte Aokiji karşısında Garp'ı az da olsa önde görüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık