Üye silindi 1004
Garp, belki birileri gibi arkadan saldırmayı bilmiyordur.O hızla giderse ne zaman yetişirdi diye konu açsak daha iyi olurdu
Garp, belki birileri gibi arkadan saldırmayı bilmiyordur.O hızla giderse ne zaman yetişirdi diye konu açsak daha iyi olurdu
Marineford'u güncel takip ettiğimiz yıllar aynen şöyle "Garp da tam bir muameleci Sengoku'ya yalandan kendini tutturdu. Bıraksa Akainu içinden geçecekti" demiştim. Fikrim hala bu yönde.
Bu konuya böyle yazmışsın.O ara 4 vs 2 gazıyla galiba.Beyazsakal gibi arkadan saldırırsa tek atar. Kafasının yarısı da gitmez.
Önüne gelen Shanks'a da saldıramadı.Garp, belki birileri gibi arkadan saldırmayı bilmiyordur.
Ankete bakınca tartışıcak birşey göremiyorum ..Günün gündemine uygun bir konu şu anda.Bu da tartışılsın @Yubashiri-sama ne diyorsun konu hakkında ?
Evet tarih 4 vs 2'ye uyuyor. Ah ah Garp'la Akainu beni çok kararsız bırakıyor yıldır. İkisini de seviyorum ama hangisi konusunda net olacağıma karar veremiyorum. Pudding'le Nami arasında kalan Sanji gibi hissediyorum. Günün sonunda sadece ben kaybediyorum.Bu konuya böyle yazmışsın.O ara 4 vs 2 gazıyla galiba.
Luffy'nin korsan olmasını o kadar da mesele yapmıyor Garp. Mesele yapacak adam olsa ormana atmazdı. Belki korsan değil Dağ Haydudu olacaktı Luffy? Belli mi olur?Önüne gelen Shanks'a da saldıramadı.
Luffy'nin korsan olmasına neden olan adama anca uzaktan baktı.
One Piece’in ne olduğunu herkesten önce öğreneceksin.Diğer seçenek de 4vs2 detaylarıyla anlatacağız seç birini deseler hangisini seçersin ?Evet tarih 4 vs 2'ye uyuyor. Ah ah Garp'la Akainu beni çok kararsız bırakıyor yıldır. İkisini de seviyorum ama hangisi konusunda net olacağıma karar veremiyorum. Pudding'le Nami arasında kalan Sanji gibi hissediyorum. Günün sonunda sadece ben kaybediyorum.
Hahaha belki yeni üye olanları kandırabilirsin ama zamanında seninle az Garp gömmedik, bunun blogunu bile açmıştın diye hatırlıyorum xD Yaptığın capsler hala aklımda kimi yiyorsun senEvet tarih 4 vs 2'ye uyuyor. Ah ah Garp'la Akainu beni çok kararsız bırakıyor yıldır. İkisini de seviyorum ama hangisi konusunda net olacağıma karar veremiyorum. Pudding'le Nami arasında kalan Sanji gibi hissediyorum. Günün sonunda sadece ben kaybediyorum.
4vs2 tabii ki gram ilgimi çekmiyor One Piece hatta "One Piece ilgimi çekmiyor" diyeyim Edward gibi...One Piece’in ne olduğunu herkesten önce öğreneceksin.Diğer seçenek de 4vs2 detaylarıyla anlatacağız seç birini deseler hangisini seçersin ?
Ne yapayım Garp'ın orada kendini Sengoku'ya tutturması ve "iyi tuttu iyi" demesi baya komikti. Oden'in beş yıl dans etmesi = Sengoku beni iyi tuttu iyiHahaha belki yeni üye olanları kandırabilirsin ama zamanında seninle az Garp gömmedik, bunun blogunu bile açmıştın diye hatırlıyorum xD Yaptığın capsler hala aklımda kimi yiyorsun sen
Eski defterleri açmayalım boş ver xDNe yapayım Garp'ın orada kendini Sengoku'ya tutturması ve "iyi tuttu iyi" demesi baya komikti. Oden'in beş yıl dans etmesi = Sengoku beni iyi tuttu iyi