Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Garp, Sakazuki'yi Öldürebilir miydi?

Öldürebilir miydi ?

• Kullanılan toplam oy
    355
Bence öldürürdü, Sengoku durdurmasa Beyazsakal ve Garp'ın, Akainu'yu top yapıp aralarında paslaşacağını düşünüyorum.

Güncel haliyle Akainu çok daha güçlüdür. Lakin 2 yıl önce Akainu'nun seviyesi neydi orası muamma. Bir de Akainu ağır yaralıydı. Ama yine de aşırı zorlansa bile tek bir vuruş Garp'ı saf dışı bırakmaya yeterdi tabi vurabilirse.

Son düzenleme:
Güncel haliyle Akainu çok daha güçlüdür. Lakin 2 yıl önce Akainu'nun seviyesi neydi orası muamma. Bir de Akainu ağır yaralıydı. Ama yine de aşırı zorlansa bile tek bir vuruş Garp'ı saf dışı bırakmaya yeterdi .Tabi vurabilirse.
adam delinip savaşa devam edebılıyor usta tek vuruş dediğin kafayı almaksa hızı yetmez zaten garp ragegeçirmiş bide orda arıkovanındaki halinden çok daha güçlüdür rahat öldürürdü orda akainuyu

Öldürücü bir darbe indirirdi lakin Akainu tek darbe de inebilecek birisi değil diyeceğim fakat o esnada Beyazsakal ile mücadeleden dolayı baya yorgundu Akainu. Muhtemelen yorgun Akaniuyu indirirdi Garp.

Son düzenleme:
adam delinip savaşa devam edebılıyor usta tek vuruş dediğin kafayı almaksa hızı yetmez zaten garp ragegeçirmiş bide orda arıkovanındaki halinden çok daha güçlüdür rahat öldürürdü orda akainuyu
Zaten vurabilirse dedim. E. Oda Magmaya çok büyük bir anlam yüklemiş. Akainu, Ace'i öldürdüğünde ateşi bile yakabilen magma demişti ki böyle bir şey imkansız. Luffy Kaido'yu, Kid&Law BM'yi yenebilmek için magma tabakasına göndermek zorunda kaldı. WB, MF'de tonlarca kılıç, top, mermi saldırısı yemesine rağmen onun için öldürücü olan saldırılar Akainu'nun saldırılarıydı. Garp ise Arı kovanın da bir kılıç saldırısına nerdeyse ölüyordu. Eğer Akainu, Garp'a sağlam bir saldırı yapabilirse Garp kesinlikle saf dışı kalır.

Öldürürdü demişim ama neye istinaden demişim orasını bilmiyorum. Herhalde ya çok uykuluydum ya da kafam güzeldi.

Akainu, Garp’ın yaşlı halinden güçlüdür ama Garp o sinirle daldığında ki muhtemelen ilk darbeyi çakacaktı, öldüremese bile bayağı pestilini çıkarırdı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık