Prime Garp ve genç Akainu olsa ihtimal verirdim de böyle inanmıyorum sevgili fandaşım. Akainu yumrukla ölecek adam değil. Kaido kimlere kimlere geçirdi, ölüm görmedik.Reis orada Garp direkt öldürmeye dalacaktı yani gözü dönmüştü. Gücü 10 ise 20 olacaktı yani. Akainu ne kadar güçlü olsa da kışkırtılmış bir Garp karşısında şansı olmazdı orada. Adamın gözü dönmüş, normalde hep güle güle gezen adam bu. Vallaha parçalardı.
Yav bırak
Ben belirli bir motivasyon olduğunda gücün arttığını düşünüyorum, yani sinir patlaması yaşayan birinin gücü bayağı artıyordur bence. @RedTeroR senin silah arkadaşın @Millennium Wizard da aynı fikirde, niye yav bırak diyorsun?Prime Garp ve genç Akainu olsa ihtimal verirdim de böyle inanmıyorum sevgili fandaşım. Akainu yumrukla ölecek adam değil. Kaido kimlere kimlere geçirdi, ölüm görmedik.
Sen adamı patlayan volkan gibi resmediyorsun adam saatte 1.5 metre yol yapıyor, ne diyeyim başkaBen belirli bir motivasyon olduğunda gücün arttığını düşünüyorum, yani sinir patlaması yaşayan birinin gücü bayağı artıyordur bence. @RedTeroR senin silah arkadaşın @Millennium Wizard da aynı fikirde, niye yav bırak diyorsun?
Tamam hadi he he.Sen adamı patlayan volkan gibi resmediyorsun adam saatte 1.5 metre yol yapıyor, ne diyeyim başka
Tamam hadi he he.
Senin mi caps'in vardı ''dur pampa seni öldürecek gibi yapacağım'' diye
Yubanındı o xDSenin mi caps'in vardı ''dur pampa seni öldürecek gibi yapacağım'' diye