Demek istediğim tam anlaşıldı mı emin değilim.Biliyorsunuz beyazsakala da yenildi ancak ölmedi.Ankette böyle fark olunca şüpheye düşüyorum umarım ilk mesaj okunmuştur. :/
Hızını alamayıp Wb'yi de kendi elleriyle bıyık cennetine gönderirdi.
İlk mesaj okunsa Sakazuki o 7 oyu da alamazdı. Adama hiç şans tanımamışsın. Garp'ın o berserker haliyle yüzleştiriyorsun.Demek istediğim tam anlaşıldı mı emin değilim.Biliyorsunuz beyazsakala da yenildi ancak ölmedi.Ankette böyle fark olunca şüpheye düşüyorum umarım ilk mesaj okunmuştur. :/
Saka zaten depremi yediği için şansı daha az olabilir.Ama berserker ile fark olacağını sanmam.Beyazsakal da öyle sinirlenip girişti çünkü aynı öfkeyle.Öldüğünde orada en çok değer veren 3 karakterden ikisi Wb ve Garp zaten.Aynı öfkeyle saldırırlar muhtemelen.İlk mesaj okunsa Sakazuki o 7 oyu da alamazdı. Adama hiç şans tanımamışsın. Garp'ın o berserker haliyle yüzleştiriyorsun.
Beyazçuval çöpüyle Garp'ı mı kıyaslıyorsun. Hem o vurup bıraktı. Garp kollarını bacaklarını bedeninden ayırmadan bırakmaz.Saka zaten depremi yediği için şansı daha az olabilir.Ama berserker ile fark olacağını sanmam.Beyazsakal da öyle sinirlenip girişti çünkü aynı öfkeyle.Öldüğünde orada en çok değer veren 3 karakterden ikisi Wb ve Garp zaten.Aynı öfkeyle saldırırlar muhtemelen.
Evet doğru almamıştı karıştı zaman çizelgesi.Ama çok Wb gömmüşsün sen eskiden bu kadar gömer miydin ne oldu ? Masaj olup olmadığını Teach gösterecek artık.Hoş gerçi Luffy'e yenilince bunu demekte zorluk çekmezler Luffy'e yenilen hiç oluyor forumun gözünde.Beyazçuval çöpüyle Garp'ı mı kıyaslıyorsun. Hem o vurup bıraktı. Garp kollarını bacaklarını bedeninden ayırmadan bırakmaz.
Ayrıca o sahnenin devamında Akainu daha darbe almamıştı. Garp direkt en sağlam haline saldıracak.
Zaten Garp'tan yiyeceği öğütücü yumruklardan sonra deprem yumrukları masaj gibi gelirdi Akainu'ya.
Sapasağlam değil ki.Kararsız kaldım.Sapasaglam bir Akainu kafa kafaya girişir herkes ile.
Wb mevzusu bu olaydan sonra oluyor.Sapasağlam değil ki.