Zamanında öyledir zaten.Wb 100.5 ise Garp 100 olur mesela.O zamanlar yonkoluk olsa ve Garp korsan olsa ikisi de yonko olur.Ama Roger 102 -103 olarak farkını koyup korsan kral olabilmiştir her gösterge buna işaret ediyor benim gördüğüm seride.Bir şey soracağım iki kişinin neredeyse aynı güçte olduğu biliniyorken bunlardan illa birine bu ünvan gideceği ortada mıdır? Ortadır. Ama bu diğerinin ondan çok daha güçsüz olduğunu söylememize yeterli olur mu olamaz? Bugün WB' nin unvanı ortada olduğu halde diğer Yonkou Kaptanları neredeyse ona eşit görülüyorsa Garp neden öyle olamıyor?
Wb en güçlü ama bu adamı küçümsemiyor ki gayet gücünü biliyor.Adamı koltuğa oturmuş görünce kara kara düşünüyor farkedersen.Aktif savaşırsa almasının epey zor olacağını biliyor.Fakat işte tüm bunlar bile Roger etmesine yetmiyor bu kadar güçlü olmasına rağmen.Çünkü Roger bana göre ondan da üstün beyazsakalı sızlatan bir yara vererek net bir biçimde yenmiş.O bakımdan adil bir kapışmada Garp'ın onu ölümün kıyısına getirebilmesine pek ihtimal vermiyorum bana göre olması çok zor.