En cinsel içerikli bölüm hangisiydi söyler misin?
eyv, abuk subuk bir sonu yoksa yeterlidir benim icin.Sonu mutlu bitiyor ama Gantz'a göre bir son değil.
Beni sinirlendiren ve hüzünlendiren asıl şey hikayenin nedensellik kısmıydı. İzlediğim, okuduğum şeyler arasından en rezil, en salakça, en basit hikaye bağlamına sahip seri bu. Her şeye bir noktaya kadar müsamaha gösterdim ama en sonunda olaya bir de rearkarnasyonu ekleyince...Bu adamın aynı anda iki mangayla uğraşma huyu var herhalde. Daha evvel Gantz ın üstüne kuma getirmişti 1 sene süren kısa bir mangaydı o
Şimdide Inuyashikinin üstüne yeni Gantz ı kuma getiriyor. Neyse ilk bölüm paralel bir evrende mi geçiyor Kei fake Kei mi olaylar ney tam olarak bişey anlamadım önümüzdeki bölümlere bakacaz.
@GrandeL final arc ta villian tayfa daha iyi olabilirdi. Vampir arc zaten bambaşka bir kafaydı onlarda mı uzaylıydı nereye bağlanacaktı o dalga zaten çözememiştim. Ama bu manga birbirlerinin ismini çığrınıp sağa sola koşuşan iki aşığın hikayesi olarak bitmemeliydi.
Elinde ince ince işlediğin ilk bölümlerde hardcore şero olan bir karakter var bundan lider özellikleri çıkarıyorsun, ortamda bromance var , acı var , tanrı yok, Nishi var, yan olaylar var, kendini sevdiren yan karakterler var. Ama biz son arc ın 3/1 inde Tae ve Kei nin çılgın gibi koşmasıyla ve birbirleri aramalarıyla bitiriyoruz bravo valla![]()
Bir an için yazarın seriyi rezil ettiği için pişmanlık duyup okuyucunun gönlünü almaya çalışacağı devam projesi olduğunu düşündüm ama fazla uzun sürmedi bu düşünce. Nitekim bölümü okuyunca haklı olduğumu gördüm.Ama yeni seriyi görünce bi an heyecanlandın dimi?
Ben kendimi pis pis sırıtırken buldum.
Nostaljik oluyor henüz iki buçuk yıl önce bitmiş olsa bile ve herşeyine rağmen.