Ben pek bu konuda yorum yapamam hakim değilim fazla.Kıyaslarsın da o sonuç çıkmaz hacı
İkisi de kılıçla dövüşüyor ve dünyalarında en iyiler arasındalar ama Aragorn aynı anda üç tane Jamie döver la![]()

Ben pek bu konuda yorum yapamam hakim değilim fazla.Kıyaslarsın da o sonuç çıkmaz hacı
İkisi de kılıçla dövüşüyor ve dünyalarında en iyiler arasındalar ama Aragorn aynı anda üç tane Jamie döver la![]()
Aragorn onun iki katı kadar yaşlı ve tecrübeli üstelik dinç ve sağlam artı özel kan taşıyor adam, Şişman şişman konuşmuş işteBen pek bu konuda yorum yapamam hakim değilim fazla.Ama film ve dizilerden gördüğüm kadarıyla Aragorn kolayca yener gibi duruyor bence de.
Gimli yakalarsa şişmanı Jamie ile beraber paket eder Aragornun önüne atar.Aragorn onun iki katı kadar yaşlı ve tecrübeli üstelik dinç ve sağlam artı özel kan taşıyor adam, Şişman şişman konuşmuş işte![]()
Fanların bile böyle karşılaştırmalar yapması çok saçmayken bir de yazar mı yapmış yahu? Yok yok yapmamıştır, yapmış mıdır :/Şimdi nette gezinirken gördüm Bu Martin şişmanı Aragorn vs Jamie olsa Jamie alır diyormuş
Adam hasta![]()
Yapmış yapmış üstüne birde Lotr fanları kızmasın ama Jamie deşer demişFanların bile böyle karşılaştırmalar yapması çok saçmayken bir de yazar mı yapmış yahu? Yok yok yapmamıştır, yapmış mıdır :/
Baktım kitapta da elsiz kalmış la.Yapmış yapmış üstüne birde Lotr fanları kızmasın ama Jamie deşer demiş![]()
Elsiz kalmasa ne olacak yaBaktım kitapta da elsiz kalmış la.![]()
"Adam sakat Jaime yener diyorsa geri kalanlar ne yapar sen düşün la artık" diye dedim Redi.Elsiz kalmasa ne olacak yaişi gene Sakatlığa getirdin Sakat(a) Gintoki
![]()
Sakat hali yener demiyordur heralde"Adam sakat Jaime yener diyorsa geri kalanlar ne yapar sen düşün la artık" diye dedim Redi.![]()
Açıklamayı yeni yapmadı mı?Sakat hali yener demiyordur heraldeİkilemde bıraktın beni
![]()