Bir site var istiyosan özelden verim linki.Diziye yeniden mi başlasam dedim de hiçbir sitede bulamadım. Var mı bilen biri?
Bir site var istiyosan özelden verim linki.Diziye yeniden mi başlasam dedim de hiçbir sitede bulamadım. Var mı bilen biri?
Çok iyi olurBir site var istiyosan özelden verim linki.
Beric kitapta kendi yaşamını feda edip Cat'in dirilmesini sağlamıştı.Birilerini dirilten Thoros.Beric değil.Thros öldüyse dizide kimse dirilmez daha.Gerçi Melisandre vardı değil mi.O diriltmişti dizide Jonu.Tekrar olabilir.
Hayır. Hayır. HAYIR.
Sansa kimden bahsediyor acaba?![]()
Bir süre takılmış orda Jorah.Taniyip tanımadığı belli degil.10 bin kişilik ekip sonuçta.Son sezonda ne olucak diye düşünüyordum ki düşündüğüm şeyi geekteori kanalıda söyleyince böyle olucağına daha da inanmaya başladım.
Şimdi altın mürettbatı Jon'larla savaşmak için çağırdılar ya.Muhtemelen Jon'un tarafı ve altın mürettebat karşılaşıcak.Kısa sürelide olsa savaşırlar mı savaşmazlar mı bilmiyorum ama o esnada bunları akgezenler basıcak.Sonra altın müretbatta Jon'lara katılıp akgezenlere karşı birlikte savaşıcaklar.Tıpkı Hobbit'teki gibi.Orda da ilk başta elf vs cüce olucakken sonra elf+cüce vs orklara dönmüştü durum.Bi benzeri olucak gibi.Zaten kitapta Jorah altın mürettebatın liderini tanıyormuş galiba.Hem Jorah hem de akgezenlerin gerçekten çok tehlikeli olmasından dolayı altın mürettebat Jon'lara katılabilir.
Bide Jon'dan tam emin olamasam da Dany net ölücek gibi.
Ya işte geekteori böyle olucak diye bu dediğimi de referans göstermişti.Gerçi tanımasa bile altın mürettebatın akgezenleri görmesiyle birlikte Jon'ların tarafına geçmesi çok muhtemel.Bir süre takılmış orda Jorah.Taniyip tanımadığı belli degil.10 bin kişilik ekip sonuçta.
Mantıksız gelmedi.Olabilir.Son sezonda ne olucak diye düşünüyordum ki düşündüğüm şeyi geekteori kanalıda söyleyince böyle olucağına daha da inanmaya başladım.
Şimdi altın mürettbatı Jon'larla savaşmak için çağırdılar ya.Muhtemelen Jon'un tarafı ve altın mürettebat karşılaşıcak.Kısa sürelide olsa savaşırlar mı savaşmazlar mı bilmiyorum ama o esnada bunları akgezenler basıcak.Sonra altın müretbatta Jon'lara katılıp akgezenlere karşı birlikte savaşıcaklar.Tıpkı Hobbit'teki gibi.Orda da ilk başta elf vs cüce olucakken sonra elf+cüce vs orklara dönmüştü durum.Bi benzeri olucak gibi.Zaten kitapta Jorah altın mürettebatın liderini tanıyormuş galiba.Hem Jorah hem de akgezenlerin gerçekten çok tehlikeli olmasından dolayı altın mürettebat Jon'lara katılabilir.
Bide Jon'dan tam emin olamasam da Dany net ölücek gibi.