Önce Kış mı gelecek yoksa One Piece mi bitecekçok yavaş ilerliyor artık sktı bu bölümler kan istiyoruz hocam kannn Şu Winter' da gelsin 15198519 yıldır gelemedi
Önce Kış mı gelecek yoksa One Piece mi bitecekçok yavaş ilerliyor artık sktı bu bölümler kan istiyoruz hocam kannn Şu Winter' da gelsin 15198519 yıldır gelemedi
Çılgın kral dedikleri yakmıyor muydu abisini ?Ned in 4 kardeşmiş. biri surda, kız kardeşi öldü,diğerinden bahsediliyormu dizide yada kitapta.
http://viki.gameofthronestr.com/Brandon_StarkNed in 4 kardeşmiş. biri surda, kız kardeşi öldü,diğerinden bahsediliyormu dizide yada kitapta.
Teşekkürlerhttp://viki.gameofthronestr.com/Brandon_Stark
Brandon Nehirova'dan, Kuzey'den gelen babasının ekibine katılmak için ayrıldı. Böylelikle Brandon, Cat ile evlenecekti ancak, Lyanna'nın Prens Rhaegar Targaryen tarafından kaçırıldığı haberi kulağına geldi. Brandon yoldaşları, Ethan Glover, Kyle Royce, Elbert Arryn ve Jeffory Mallister ile hemen Kral Toprakları'na gitti ve Hoster Tully bu harekete sinirlenmiş ve bunu gözü kara bir hamle olarak değerlendirmiştir. Kızıl Kale'ye girer girmez, Rhaegar'a "ortaya çık ve öl" diye naralar atmıştır. Rhaegar o sırada orada olmadığından, Brandon'ın çağrısına cevap verememiştir fakat Kral Aerys, oğlunu öldürme planları yaptığı gerekçesiyle Brandon'ı ve yoldaşlarını zindanlara atmıştır. Babaları mahkemeye, suçlamalara cevap vermeleri için çağırılmıştır. Brandon, babasının zırhları içinde canlı canlı yanarak ölmesini izlemek zorunda bırakılmıştır. Boynuna deriden bir ip bağlanmış ve önüne de uzun bir kılıç bırakılmıştır. Brandon babasını kurtarmak için o kılıca uzanırken kendini boğmuştur. Öldüğünde yirmi yaşındaydı.
Olmazsa olmaz zaten. Biri yüzsüz olacak, biri lord kumandan oldu. İkisi kuzeyde bir şeyler yapıyor. Bir diğeri serçe parmağın yanında kışyarı için politika yürütüyor. Aile tamamen birleşirse Westeros'a kışı getirirler.Şu starkların çektiği nedir abi ya , cidden baştan sona trajedi adamların hayatı amma velakin serinin sonunda ço ksağlam bir kıyak bekliyorum starklara yazardan .
Winter is coming !!..Olmazsa olmaz zaten. Biri yüzsüz olacak, biri lord kumandan oldu. İkisi kuzeyde bir şeyler yapıyor. Bir diğeri serçe parmağın yanında kışyarı için politika yürütüyor. Aile tamamen birleşirse Westeros'a kışı getirirler.
Aslında her şey planlanmış kral da diğer kardeşleri olacak gibi en son. Ondan da bir şeyler çıkması lazım yoksa bu aileye yanlışlıkla girmiş gibi olur benim gözümde.Winter is coming !!..
John sağlam şekilde kılıçtan geçiriliyor zaten son çıkan kitabın sonunda , ben kendi adıma yapılacak büyük savaşta john'un akgezen'in temsilcisi olacağına inanıyorum . Arya zaten psikopat bi suikastçi olarak yetişiyor , ailenin ne kadar düşmanı varsa hepsini temizliyecek . Ufak kardeşleri zaten yeşil gören tüm doğaya hükmediyor . Hepsi birleşince dediğin gibi vesteros'un vay haline .