Mal lan o Daenerys, ne gerek vardı ki adamın kelleyi uçurmana, anlam veremedim doğrusu.
Kadının tek olayı ejderhalarıydı, onları da artık kontrol edemiyor gibi görünüyor. Eğer böyle devam ederse, büyük sıkıntı yaşayacak.
Hem her şeyi halkım için yapıyorum diyor, hem halkının sözünü dinlemiyor, otoritem sarsılır diye mi böyle bir karar verdi acaba, yoksa orada adamın ölmesini isteyen tek kişi kendisiydi.
Tyrion'un gelmesini de dört gözle bekliyorum, büyük değişimlere imza atacaktır reyiz.
Bir de Jon Snow, kuzeyin kralı olacak mı, yoksa gece bekçilerinde mi kalacak, sonuçta Stannis sana Stark ismini bahşedeceğim dedi, adamın nice zamandır beklediği bir şeydi ki kendisi de bundan bahsetti.
Edit: Yanlış anlaşılma olmasın, Jon yeni Lord Kumandan seçildi ancak Stannis'in kendisine önerdiği anlaşmada öyle böyle değil. Stark'ların yeniden yükselişini sağlayabilir, yapacağı hamlelerle.
Kardeşim sizin kafanız mı güzel eğer o adamı idam etmeseydi fakir halktan yana olduğunu belli edecekti yani taraf seçmiş olacaktı yaptığı doğruydu...
Aynen akşamdan kalmanın etkisi işte, kusura bakma kardeş. :S