Daha çok Cofri, Baelor karşımı var. Tywin'le alakası yok pek. Tywin en azından iyi bir yönetici, Aerys delirmese, eşi ölmese başka şeyler konuşurduk.Başınızda 20 yıldır Tywin var zaten ergenler daha ne istiyorsunuz xD
Daha çok Cofri, Baelor karşımı var. Tywin'le alakası yok pek. Tywin en azından iyi bir yönetici, Aerys delirmese, eşi ölmese başka şeyler konuşurduk.Başınızda 20 yıldır Tywin var zaten ergenler daha ne istiyorsunuz xD
Ben en çok malum şahsı Cersei'ye benzetiyorum mizacen.Başınızda 20 yıldır Tywin var zaten ergenler daha ne istiyorsunuz xD
Yav he he çok yönetici mükemmel, Ayrıkvadideki elfler hep vasterosu kıskanıyorDaha çok Cofri, Baelor karşımı var. Tywin'le alakası yok pek. Tywin en azından iyi bir yönetici, Aerys delirmese, eşi ölmese başka şeyler konuşurduk.
Nedense aklıma şu geldiPeki herkese kötü davranıp Arya ile kanka olmasına ne demeli. Cerseiden daha iyi davrandı aryaya
Kurgusal eserlerde ahlaki kısmı genelde önemsemem ben. Hatta sahnenin, okuyucuda/izleyicide ki etkisini arttırdığı için hoşuma da gider. Tywin'in sevdiğim özelliklerinden bazıları otoriterliği ve gaddarlığı da olduğundan dediğin şeyleri yapmasını seviyorum zaten. Kurgusal eser bu, gerçek hayat gibi empati kurmamıza gerek yok.Tywin akıllı ve zeki bir adam ama bir o kadar acımasız ve merhametsiz. Nehir topraklarında çok büyük katliamlar yaptırmış, sırf Tyrion'a ders vermek için onla evlenmiş masum bir köylü kadınına toplu tecavüz ettirmiş bir tip. Hadi ilkine dönemin şartları cart curt dersin de(ki bu da tartışmalı bence de neyse) ikincisi pure evil neredeyse. Ayrıca çakallıkla King's Landing'i alıp yağmalatması da var(buna dönemin şartları denemez, yağmanın temelinde direnen şehre ceza vermek hem de o şehir üzerinden canlarını tehlikeye atmış askerleri ödüllendirmek vardır. Zaten kapılarını açmış bir şehri yağmalatmak acımasızlık ve açgözlülükten başka bir şey değil).
Neyse Tywin gerçekten çok iyi tasarlanmış bir karakter. Ona lafım yok. Bir kötü karakter olarak sevilebilir de tabi. Ama kendisine kurulmak için çok sebep var. Tecavüz bile tek başına yeter.
Tywin le rte nin alakası yok bu arada .dBaşınızda 20 yıldır Tywin var zaten ergenler daha ne istiyorsunuz xD
Bir amiralciyle bu konuyu tartışmamalıyım aslındaKurgusal eserlerde ahlaki kısmı genelde önemsemem ben. Hatta sahnenin, okuyucuda/izleyicide ki etkisini arttırdığı için hoşuma da gider. Tywin'in sevdiğim özelliklerinden bazıları otoriterliği ve gaddarlığı da olduğundan dediğin şeyleri yapmasını seviyorum zaten. Kurgusal eser bu, gerçek hayat gibi empati kurmamıza gerek yok.
Tywin bölem puşt gibin bir şey değil miydi bebeler niye yükselmiş buna bu kadar? Tekrardan araştırmak istemiyorum hatırladığım kadarıyla kendisini tehlikeli yapan şey her boku yiyecek tiyniyetsizlikte olmasıydıBaşınızda 20 yıldır Tywin var zaten ergenler daha ne istiyorsunuz xD
Aerys II dönemi iyiydi gayet. Nefret ediyorsun diye gözlerini gerçeklere kapama.Yav he he çok yönetici mükemmel, Ayrıkvadideki elfler hep vasterosu kıskanıyor
Kendi çıkarları için her türlü kötülüğü yapacak iki isim. Hee direkt karşılığı değil tabi.Tywin le rte nin alakası yok bu arada .d