Kimden bahsettin?.Şu sahne tek başına bütün sezon 8'den daha kötüydü. Nerede kitaptaki hali nerede bu ucube.
Bütün Tower of Joy sahnesinden bahsediyorum.Kimden bahsettin?.
Ned Stark'ı dediysen Ned Stark kitaplarda da sıradan bir surata sahip diye tanımlanıyor. Hem de bizzat Catelyn tarafından.
Hmmm ona bişi diyemeceğim. Kitapları ben 7. Sezondsn sonra okudum çünkü.Bütün Tower of Joy sahnesinden bahsediyorum.
Ned Stark ortalama bir dövüşçü mü? Yoksa rakipleri mi fazla güçlü?Bütün Tower of Joy sahnesinden bahsediyorum.
Yani kitaptaki versiyonunu bilmeyen insanların sahneye yükselmesini anlıyorum ama aralarında dağlar kadar fark var. Adamın bire bir her kelimesini yazdığı, nakış nakış dokuduğu her sözün altında başka bir anlamın olduğu sahneyi çok kötü yansıtmışlar zaten konuşmaların çoğunu atlamışlar, Arthur Dayne ve kılıçlarına hiç girmiyorum bileHmmm ona bişi diyemeceğim. Kitapları ben 7. Sezondsn sonra okudum çünkü.
Ortalama üstü.Ned Stark ortalama bir dövüşçü mü? Yoksa rakipleri mi fazla güçlü?
Şu sahne tek başına bütün sezon 8'den daha kötüydü. Nerede kitaptaki hali nerede bu ucube.
Ellerinde materyal yoktu böyle yaptılar deniliyor genelde ama ellerinde her karesi önceden yazılmış materyalı bile ne hale getirdikleri bu videodan belliŞuradaki diyaloglar efsaneydi.Sebepsiz yere hem diyalogları keserek hem 2 kişi koyarak hemde Arthur'u 2 kılıçla yaparak saçmalamışlardı.Zaten 6.sezon çoğunlukla saçma bir sezondu.