Ana kitaplardan Kılıçların Fırtınası ve Ejderhaların Dansında geçiyordu sanırım.Bunların hangilerin de Daemon Blackfyre geçiyor? Çok soru soruyorum k.bakma.
Ana kitaplardan Kılıçların Fırtınası ve Ejderhaların Dansında geçiyordu sanırım.Bunların hangilerin de Daemon Blackfyre geçiyor? Çok soru soruyorum k.bakma.
Ejderler kendini çöle vuracaksa çekmesinler. Zerre beklentim yok.HBO, GOT’un Naomi Watts’lı yan dizisini iptal etti.
(Adamlar ilk bölümü çekmişlerdi bile neyse aralarında izlerler artık)
Amma velakin
HBO, Targaryen Hanesi’nin geçmişine odaklanacak yan diziye 10 bölümlük onay verildi.
George R.R. Martin ve Ryan Condal’ın yaratıcılığını üstleneceği “House of the Dragon” dizisinin yürütücü ve yönetmenleri arasında Miguel Sapochnik de yer alacak.
Muhtemelen paradan kısmak için ejderhaların olmadığı targeryan dönemini gösterirler.Ejderler kendini çöle vuracaksa çekmesinler. Zerre beklentim yok.
Öyle bir dönem mi varmış? Hanenin doğuşunu anlatacaklar muhtemelen, yıkılışını az çok gördük zaten.Muhtemelen paradan kısmak için ejderhaların olmadığı targeryan dönemini gösterirler.
Aşağı yukarı 200 sene hüküm sürduler 100 senesi ejderhasız.Öyle bir dönem mi varmış? Hanenin doğuşunu anlatacaklar muhtemelen, yıkılışını az çok gördük zaten.
Dunk ve Egg anlatsalar çok güzel olur, alem şövalye görür. Dunk zaten tarth bakiresinin atasıymış.HBO, GOT’un Naomi Watts’lı yan dizisini iptal etti.
(Adamlar ilk bölümü çekmişlerdi bile neyse aralarında izlerler artık)
Amma velakin
HBO, Targaryen Hanesi’nin geçmişine odaklanacak yan diziye 10 bölümlük onay verildi.
George R.R. Martin ve Ryan Condal’ın yaratıcılığını üstleneceği “House of the Dragon” dizisinin yürütücü ve yönetmenleri arasında Miguel Sapochnik de yer alacak.