Bölgesel Coğrafya final notum> Got final notu.
O da olur. Sihirli Annem Tacinin insana dönmesi >GotArka sıradakiler final> Got :S
Victarion ve 'asıl' Euron etkenlerini unutma. Genç Griff de var daha ohooooSırf Doran Martell ve Stannis Baratheon gibi karakterlerin dizideki sonları dahi dizi ile kitabın daha farklı biteceğine işaret.
Üzdü.Dönem sonu not ortalamam keşke final bölümün imdb puanı kadar olabilse:/
Dizide yok ama, adamı kimse tanımıyor, zaten toplasan iki dakika ekranda görünmemiştir.Kazma dediğin adamın Kral Muhafızları'ndan biri olan Arys Oakheart'ı paramparça etmişliği var.
Keşke düzgün bir sunumu olsaydı Dorne'nun ama orada geçen bir kaç bölüm belki son sezona kadar çekilen bölümler arasındaki en amatör ve kötü bölümlerdi, saçma olmalarına değinmiyorum bile.Kral Muhafızı tekleyen, iki metrelik, baltalı bir canavar.
Hüzünlüyüm.
13 sezon büyük keyifle takip edebileceğimiz yüksek kalite bir dizi olabilecekken kötü talihin kurbanı olduk. Konuşmasındaki derin hayal kırıklığını duyabiliyorum.
Benim daha büyük bir iddiam var Arka Sokaklar > GOTAdanalı maraz ali’nin ölümü>Got final bölüm
Sanki kf 4 yıl geriden geliyormuş gibi hissediyorum okudukça. :/Şu an döndürdüğünüz geyik dizinin finalinden daha kötü.