Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Üşenmedim yarım saat wiki okudum :D

Okullar açılsın kitaplarına da başlarım herhalde.
Bu çocuklar bayağı ilginçmiş, keşke krallıkları falan olsaydı da bol bol görseydik.

Basit fikirler basit düşünceler basit kurgu basitlik sınırlarını zorlayan bir senaryo isteyebilirsiniz. Bence bu diziyi farklı kılan nokta bu, süper kahramanlarda ölebilir. Her şey olabilir. Ana karakterin bir şekilde sağ çıktığı ve adaletsizlik üzerine kurulu filmleri, dizileri izlemekten bunun tersini düşünmek abes geliyor olabilir. Olağanın dışı olasılığının düşünmüyorsunuz bile. Bir daha izlemeyeceğim dedikten sonra diğer sezon daha ilk bölümden başlayanlar ne kadar acınası? Farklı bir dizi benim gözümde. Keşke tamamen kitaba göre ilerleseler de zevki biraz daha çıksa.
Karakterlerin niye öldüğüne takılan yok hacım. Kitapta ölmeyen karakterler dizide keklik gibi ölmeye başladı bu sezon, ona takılıyoruz haklı olarak. Değiştirip saçmaladıkları, senaryodan çıkardıkları o kadar güzelim karakter yetmezmiş gibi, olan karakterleri de yok etti adamlar. Fazladan para gitmesin diye kadroyu neredeyse sıfırladılar.
İşin en kötü yanı da bu eksiklikleri saçma sapan bir senaryoyla sıvamaya çalışıyorlar.

sandor reis taşın yanında can verdi, mi acaba :D bence ölmemiştir o acilen spoiler ihtiyacım varsa yoksa bu gece uyuyamam ben :oleyo:

Bölüm güzeldi. Fakat Tyrion ve Jaime arasındaki konuşmayı niye koymadılar ki acaba. Malum Leydi'yi de görseydik iyiydi. Neyse surdaki seçim ile birlikte sonraki sezona kaldı anlaşılan.

Jojen resmen **** etti beni. Hiç beklemiyordum. Aa dedim, bıçaklanınca herhalde Children yardımcı olacak işte bakın bunlar healing power'ları da var diye işleyecekler sandım, kız direkt boğazını kesti noluyoruz oldum. Yani tamam kitapta da çok zayıftı da vardıkları yer de aşırı güvenli yerlerden biri. Bir de iskeletleri izlerken sanki Mumya'yı izliyormuşum gibi geldi. İskeletler yarı çürümüş bedenlerden daha ucuz sanırım. Gerçi genel olarak hoşuma gitti bölüm. Çok aceleye geldi, Tyrion-Jaime konuşması yalan oldu falan. Gene de beğendim ama, güzel bölümdü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık