Kitabın hemen hemen aynı biteceğini adamın kendisi söyledi, onun da aklına tükürüyon mu ?
Şeklinin aynı olacağını mı söyledi? :/ Sen şu diziyi izlemiyor musun arkadaş? İlk 4 sezon ile son 4 sezon arasındaki uçurumu göremiyor musun?
O iş sandığın aynı şekilde bitecek değil. Bu adam diziye danışmanlık bile yapmıyor. Sadece birkaç ipucu veriyor. Olayın şekli filan belli bile değil.
Üstüne üstlük bu adam 2015 yılında koca kitabı silip atmış adam. İlk başta 3 kitapta bitiririm diyip kaç kitaba çıkarmış. Ejderhaların Dansı diye kitap çıkaracağım diyip hem Ejderhaların dansını hem de kargaların ziyafetini yazmış. Adamın yayıncıya verdiği ilk notta olan olayları hiç okumadın mı?
Cümleyi eğip büküp aynı sonla bitecek diye insanları yanıltmayın.
Bran kral filan olmayacaktır. Olsa bile bu kadar saçma bir şekilde olmaz. Sen gerçek varise Jon de sonra ben geçeyim ben niye buralara geldim de.
Dizide Aegon Targaryen yok, kitapta Tyrion daha Dany'yi görmemiş, Victarion Greyjoy gibi bir karakter yok, Doran Martell gibi adam her şeyi planlıyor, kızlarını sakinleştiriyor dizide salak gibi öldürülüyor.Jaime'nin Dorne'a gitmişliği yok Bronn değilde Ilyn Payne var yanında. Jaime ile Brienne dizide hiç olmayan Lady Stoneheart'ün yanına gidiyor. Stannis aptal gibi kaleye saldırmıyor ve hala kış şartları altında bekliyor .
Tüm bunları kenara bırakalım dizi aynı şekilde bitecek diyelim. Yav güldürme insanı.