İki ateş atan karakter bi de mal olursa seviyorsun sen demek.Keşke hep böyle olsaydı, olurdum
Yanındaki malları dinleye dinleye bitti güzelim hatun
Hay ağzına sağlık be kardesim bal damlıyor ağzından aşırı keyif aldım şehrin yanışında ama cersei daha güzel ölebilirdi ya biraz koftiden oldu onun ölümü :dBu sezon izlerken her saniye bir şeylere sövmediğim tek bölüm bu oldu sanırım.
O şehrin alev alışını izlerken acayip keyif aldım. Şimdi şu kuzeyli piçleri de ejder yemi yapsın bitsin her şey.
Aynen dediğin gibi orantısız duruyor çok göze batıyor.Ejderha aynı ejderha, gemi aynı gemi. Demir Filo'dan daha ufak bir filoyu üç ejderhanın yok etmesi dakikalar sürüyor. Dany bu bölümde 20 saniyede ortada gemi bırakmadı.
Not: Kitapları okumadım. Detaylı bilgim yok.Gerçek yüzü mü? Bu karakterin içine etmektir. Sen 2. sezon boyunca kimse ölmesin diye kadını tut sonra aynı kadınla bir tane canlı sinek bırakma. Ne için? İzleyenler ters köşe olsun. Ohhh çok ters köşeyiz şuan...
Kaç tane karakteri katlettiler milleti ters köşe yapacaz diye.
Akıllı Tyrion gitti mal Tyrion geldi.
Örümcek Varys gitti Kahraman Varys geldi.
Dany gitti yerine beni niye kimse sevmiyor herkesi öldürmeliyim diyen bi kadın geldi.
Jamie zaten ne yaptığı belli değil.
Not: Kitapları okumadım. Detaylı bilgim yok.
Jamie'nin cümleleri bende de çelişki bıraktı. Eğer ciddi ise karakterine ters düştü o sözler. Halkı önemseyen birisi gibiydi.
Daenerys'in hiçbir zaman halkı önemsediğini düşünmedim ben. O sebeple yaptıklarına gram şaşırmadım.