Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Dizide en çok ghosta üzülüyorum ya savaştan bile sağ çıktı kulağı gitmiş yara bere içinde ama Jon'a bakışı sadakat ve sahibine olan sevgisini gösteriyor keşke Jon'a şöyle kocaman sarılıp öpüp bıraksaydı ghostu bari valla içim burkuldu.

Jon'un tormuntla samle vedalaşmasını dakikalarca izledik fakat kardeşleriyle vedalaşmasını ve onlara gerçekleri söylediğindeki tavırlarını göremedik neden...
Yıllarca yanında olan ulu kurdu sanki yolda geçerken bulduğu uyuz köpek gibi şuna bak sokakta buldum der gibi başını okşamadan siktir çekmesi neden...
Sansa gibi silik bir karakterin daniye trip atması bizim 3 bölümdür bu mallığı izlememiz neden...
Bronn gibi bir adama sanki evin bodrum katını verir gibi westerostaki belkide en değerli kale olan yüksekbahçeyi vermek ve bronnun sanki lingonun ahırına girer gibi girip tehdit edip istediğini alıp sonrada hadi eyvallah demesi neden...
Euron un sanki sinek avlar gibi havada uçan hareketli bir ejderi o kadar uzak mesafeden 3 te 3 le vurması neden...
Havada uçan ejderi sinek gibi avlarken bir kaç metre ötende durup birkaç askerle sana meydan okuyan ve yerde duran ejderi vurmamak izleyip sonra gitmesine izin vermek neden...
Neden,neden,neden olm neden böyle yapıyorsunuz onca emek verdiniz bir efsane yarattınız neden final sezonunda harcıyorsunuz kimse size demiyormu abi biz napıyoruz bu olmuyor böyle demiyormu....Artık gömmeye gerek yok 2 bölüm daha izleyeceğiz sonra birkaç sene sonra final sezonunu unutum ilk sezonları yadederek idare eder güzel bir diziydi diye anacağız bunu sonra aklımıza final sezonu gelecek yüzümüz ekşiyecek yapacak bir şey yok.

Gendry: İlk yattığı kıza aşık olup evlenmek isteyen saplantılı saf çocuk.

Jaimie: kızı yatağa atıp ertesi gün bırakan piç.

Çok fazla gereksiz sahne var. İlk sezondaki robert’a bakın. Ned’le o kadar yakın arkadaş dendi. Beraber toplamda en fazla kaç sahneleri var? Viseys’ten ilk bahsettiği sahne, lyanna hakkında konuştukları sahne, dany’nin hamile olduğunu öğrendiği sahne, ned yataytayken gelip “sen seçtiğim kardeşimsin” dediği sahne.

Hepsinin hikayede bi anlamı vardı. Hikaye ilerliyordu ama aynı anda aralarındaki ilişki de işlendi. Boşu boşuna ekstra 5-10 sahne eklenmedi bu ikilinin arkadaşlığına. Dizideki her ilişki böyle. Jaimie-tywin desem herkesin aklına ilk sahneleri gelir. Tek sahne yetti bu ilişkiye.

Şu son sezonda kaç tane anlamlı sahne var? Tyrion’ın hangi muhabbetinin bi anlamı var? herkesle boş muhabbet edip t..ak esprisi yapıyor anca.

Brienne’i şövalye yaptın ne güzel. Sezonun en kaliteli sahnesi belki de. Bırakın ilişkiyi orda.

Şu scorpion kadar saçma silah yok. Kitapta bu silahın icat edileceğinden bile şüpheliyim. Sadece anti-ejderha değil çünkü.

Bi açık alan savaşında en öne 10-15 tane koy. Attığında adamları dele dele en öndeki 5-10 kişiyi alır zaten. Ordu sana varana kadar çoğunu temizlersin.

Dany’nin surlarda beklemesi kadar büyük saçmalık da olamaz. Ulan birsürü scorpion var orda. Ok mesafesinin dışındaysa bile scorpion yeter. Gemiyi delip geçiyor, hareket halindeki gemiden havada uçan ejderha’yı kayanın arkasından vuruyor. Senin 150 unsullied’ini mi öldüremeyecek?

Masumlar ölmesin diye diye ejderha kalmadı la bu nasıl iş.:oleyo2: Neyin kaldı ki neyi yakıp yıkıyorsun zaten.

Arkadaş savaşa giriyorsunuz bu nasıl romantiklik kitapta var mı böyle şeyler yahu ? Geçmiş çağda kimsenin aman halk diye yırtınacağını sanmıyorum köylüleri falan.

Hahahahahahahah emilia’ya bayılıyorum ya mükemmel bir kadın gerçekten
Mimikler falan çok komik kadının ama malesef oyunculuğu kötü.
Masumlar ölmesin diye diye ejderha kalmadı la bu nasıl iş.:oleyo2: Neyin kaldı ki neyi yakıp yıkıyorsun zaten.

Arkadaş savaşa giriyorsunuz bu nasıl romantiklik kitapta var mı böyle şeyler yahu ? Geçmiş çağda kimsenin aman halk diye yırtınacağını sanmıyorum köylüleri falan.
Karşılarındaki kadın kiliseyi havaya uçurdu bunlar hala masum halk derdinde. Yak geç neyin kafası bu?

Jon danyi öldürüp tekrar siyahlara bürünüyormuş.Cercei ve jaime ölüyor.Euron ölüyor.Brann konsey kurup yarı kral oluyor.

Mimikler falan çok komik kadının ama malesef oyunculuğu kötü.

Karşılarındaki kadın kiliseyi havaya uçurdu bunlar hala masum halk derdinde. Yak geç neyin kafası bu?
Röportajlarda Emila Clark çok sempatik ve eğlenceli bence baya mimik kullanıyor.Badass falan derken iyiydi.Kendine yakın birşeyler oynayacak rol yazsalar baya iyi olur. :D Dany rolünde robot gibi soğuk tabii.

Kilise olayını biliyorlar mı ki hatırlamıyorum.

Röportajlarda Emila Clark çok sempatik ve eğlenceli bence baya mimik kullanıyor.Badass falan derken iyiydi.Kendine yakın birşeyler oynayacak rol yazsalar baya iyi olur. :D Dany rolünde robot gibi soğuk tabii.

Kilise olayını biliyorlar mı ki hatırlamıyorum.
Dany ve Jon Snow karakterlerinde ciddi manada oyunculuk sıkıntısı var bana kalırsa. İki tane kalas yani. Kilise olayını bilmemeleri cidden mucize olur. Bilmiyolarsa da Varys'in işlevi ne bu dizide? Demezler mi Highgarden falan ne oldu diye.

Dany ve Jon Snow karakterlerinde ciddi manada oyunculuk sıkıntısı var bana kalırsa. İki tane kalas yani. Kilise olayını bilmemeleri cidden mucize olur. Bilmiyolarsa da Varys'in işlevi ne bu dizide? Demezler mi Highgarden falan ne oldu diye.
Jon Snow rolünde iyi adam o hissiyatı veriyor iyi temiz çocuk imajını.Bunların rolleri öyle çok oyunculuk gerektirecek roller değil bana göre.Role tam oturması lazım ikisi de oturuyor.Tyrion,Cersei,Tywin vs bunların oyunculuk gösterisi yapması lazım ki bu isimleri de iyi,esaslı ekolden gelen oyuncular oynuyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık