Sezon başlamadan önce ''6 bölüm çok az,'' diyordum; şimdi ''daha 2 bölüm mü var,'' moduna girdim.
Bu bölümle birlikte Daenerys'ten nefret etmeye başladım. Hem leş bir karaktere büründü, hem de beyinsiz. Gerçi karakteri bozulmayan kaç kişi kaldı ki? Daha fazla yazasım bile gelmiyor. Bok gibi.
S.keyim yapacağınız diziyi aptal o. çocukları yok çocuklar ölmesin yok çığlık atmasınlar diye. Dany nin ordusunun azına sıçtınız. Bu tyrion dediğimiz adamı çok şeytanca fikirleri olduğu için sevmiştim şimdi herkes iyilik meleği kesildi mk. Kusura bakmayın bunları yazmasaydım içim rahat etmeyecekti banlayın beni kurtuluyum. Yapacanız dizinin ta anasını.
Yahu ben bu kadar rezil bir senaryo görmedim. Hehehe sürpriz bir saldırıyla bir Ejderha mefta oluyor. Melisandei Cercei'nin eline düşüyor. Dany, gemiylerini kaybediyor. Ehehehe ne kadar güzel.
Böyle vaziyetin ben... Ghost'u bırakmak nedir? Sittiri bohtan taktik maktik yok bam bam bam haller nedir? Sırf bitsin de sonradan ya bu dizinin sonunda ne oluyordu ki diye düşünmemek için izliyorum.
Tarihin en iyi dizisi olabilecekken iki tane dingil yüzünden dizi ne hale geldi. Dizinin ilk sezonlarının çok iyi olmasının tek sebebi Martin ve kitap. Kitap bitince Martin ayrılınca bu salaklar doğru düzgün devam ettiremediler. Bu sezonda biz bu diziyi bok yoluna götürelim demişler anlaşılan.Umarım gelecekte çekilecek herhangi bir diziyi bunlara çektirtmezler.