Giriş kısmında.hangisinde acaba okuduklarımda ise tekrar okuyayım
Giriş kısmında.hangisinde acaba okuduklarımda ise tekrar okuyayım
aynen waymar royce a bir şeyler söylüyormuş hatta gülerekTaht Oyunları Kitabının açılışında akgezenler birbirleriyle konuşuyor diye hatırlıyorum ben ama emin değilim.
okudum şimdiGiriş kısmında.
Sen geç dalganı. Luffy'nin terso hareketini görmeyeyim bundan sonra. Acımam artık.Avengers'ın Hulk'u varsa, Starkların da Arya'sı var.
Harbi yazık oldu be.
Dalgasından değil de olumlu bakmaya çalışıyorum diyelim. Yoksa gerçekten batırdılar bence. Düşününce size çok hak veriyorum. Bazen klişeyi uygulamak gerekiyor.Sen geç dalganı. Luffy'nin terso hareketini görmeyeyim bundan sonra. Acımam artık.
Ben uzun zamandır bu kadar çok sövmemiştim bir diziye. Çok yaratıcı küfürler ettim ilk gördüğümde sahneyi.Bu dizi bana şunu öğretti. Night King kırmızı çizgimmiş.
sanırım tam olarak bunu yaşıyorum. Büyük ihtimal yeni bölümü gününde bile izlemem hani sabahlayan adamım. 7 senedir takip ettiğim dizi sanki geçen bölüm bitti gibi (içimden şey diyorum birir oturur işte taht a geçen bölüm kimse ölmediyse dany ile jon el ele gider )Bu dizi bana şunu öğretti. Night King kırmızı çizgimmiş.