Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Bran kitapta bile çok geçen bir karakter değilken dizide çok yer almaması neden bu kadar rahatsız etti herkesi anlayamadım. Son kitapta doğru düzgün olayı bile yoktu diye hatırlıyorum ben.

Çalınan tüm seneryolar doğru çıktı... Helal valla...
O değilde duvar bi ejdere bakıyormuş çok basit oldu :)
Gece Kralının planı Jon'un Cersei'yi ikna edecek diye gelmesini beklemek sonra Dany de onları kurrtarırken ejderini çalmak mıdır? O kadar tehlikeden bahsediyorsun Jon da tehlike sensin be arkadaş, bu toplara hiç bulaşmayaydın
Sur yıkılmazdı
. Tabi bu dizinin işleri hızlandırıp, yaptım oldu demesiyle oldu gibi, Martin-eğer yazarsa- iyi bir kılıf uyduracaktır.

Ciddi olarak kötü bir sezon-kötü sezondan kastım temeli güzel dayandırılmayan, senaristlerin yaptım oldu dediği,neden olduğu bilinmeyen bir şekilde kendilerini 13 bölüme sınırlamaları yüzünden her şeyin hızlı bir biçimde ne olduğu anlaşılmadan olduğu bir sezon-oldu, sadece diziyi izleyenleri bilmiyorum ama kitabı okuyanlar benim gibi hayal kırıklığına uğramıştır. Diğer sezon 2019'a sarksın da serinin sonu herkese malum olmadan, adamakıllı 6. kitabı okuyabilsek.

Gece Kralının planı Jon'un Cersei'yi ikna edecek diye gelmesini beklemek sonra Dany de onları kurrtarırken ejderini çalmak mıdır? O kadar tehlikeden bahsediyorsun Jon da tehlike sensin be arkadaş, bu toplara hiç bulaşmayaydın
Sur yıkılmazdı
. Tabi bu dizinin işleri hızlandırıp, yaptım oldu demesiyle oldu gibi, Martin-eğer yazarsa- iyi bir kılıf uyduracaktır.

Ciddi olarak kötü bir sezon-kötü sezondan kastım temeli güzel dayandırılmayan, senaristlerin yaptım oldu dediği,neden olduğu bilinmeyen bir şekilde kendilerini 13 bölüme sınırlamaları yüzünden her şeyin hızlı bir biçimde ne olduğu anlaşılmadan olduğu bir sezon-oldu, sadece diziyi izleyenleri bilmiyorum ama kitabı okuyanlar benim gibi hayal kırıklığına uğramıştır. Diğer sezon 2019'a sarksın da serinin sonu herkese malum olmadan, adamakıllı 6. kitabı okuyabilsek.
Seri 7. kitapla bitecek. Hatta gerekirse Martin, 8. kitabı bile yazabilirmiş.

Hocam siz hala kitap mı bekliyorsunuz o kitap okunmaz yahu 6-7 senede bir çıkıyor ömrü yetmez zaten :D
Genel de 6 yılda bir çıkıyor kitaplar ortalama 6 yıllık süreç doldu gibi bir şey. Yanlış hatırlamıyorsam o yüzden büyük ihtimal 2018 de yeni kitap gelecek sonrada kaldı final kitap.

Şu sezonu kitabı hiç okumamış biri olarak yorumalamam gerekirse benim beklentilerimi çok karşıladı. Kitapçıların beğenip beğenmemesi önemli değil. Dizi kitaptan bağımsız olarak değerlendirildiğinde emsalsiz adamların verdiği emekler muazzam. Ama bazı senaryosal sıkıntılar konusuna hak vermek durumundayım eski dumur olma olayları falan yok. Kitaptan bağımsız olarak bakarsak ki, zaten kitap ile aynı olmayacağı açıklandı diye biliyorum. O yüzden ayrı ele alınabilir. İzlenmesi hoş son sezonuna girmiş tadı damağımda kalmış bir sezondu. Son bölüm muazzamdı bana kalırsa 6.bölümden daha çok beğendim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık