Gece Kralının planı Jon'un Cersei'yi ikna edecek diye gelmesini beklemek sonra Dany de onları kurrtarırken ejderini çalmak mıdır? O kadar tehlikeden bahsediyorsun Jon da tehlike sensin be arkadaş, bu toplara hiç bulaşmayaydınÇalınan tüm seneryolar doğru çıktı... Helal valla...
O değilde duvar bi ejdere bakıyormuş çok basit oldu
Seri 7. kitapla bitecek. Hatta gerekirse Martin, 8. kitabı bile yazabilirmiş.Gece Kralının planı Jon'un Cersei'yi ikna edecek diye gelmesini beklemek sonra Dany de onları kurrtarırken ejderini çalmak mıdır? O kadar tehlikeden bahsediyorsun Jon da tehlike sensin be arkadaş, bu toplara hiç bulaşmayaydın. Tabi bu dizinin işleri hızlandırıp, yaptım oldu demesiyle oldu gibi, Martin-eğer yazarsa- iyi bir kılıf uyduracaktır.Sur yıkılmazdı
Ciddi olarak kötü bir sezon-kötü sezondan kastım temeli güzel dayandırılmayan, senaristlerin yaptım oldu dediği,neden olduğu bilinmeyen bir şekilde kendilerini 13 bölüme sınırlamaları yüzünden her şeyin hızlı bir biçimde ne olduğu anlaşılmadan olduğu bir sezon-oldu, sadece diziyi izleyenleri bilmiyorum ama kitabı okuyanlar benim gibi hayal kırıklığına uğramıştır. Diğer sezon 2019'a sarksın da serinin sonu herkese malum olmadan, adamakıllı 6. kitabı okuyabilsek.
Biliyorum zaten de işte yeni sezon çıkmadan, keyfimize tamamen etmeden kitap gelse bari diye söyledim onu ben zaten.Seri 7. kitapla bitecek. Hatta gerekirse Martin, 8. kitabı bile yazabilirmiş.
Genel de 6 yılda bir çıkıyor kitaplar ortalama 6 yıllık süreç doldu gibi bir şey. Yanlış hatırlamıyorsam o yüzden büyük ihtimal 2018 de yeni kitap gelecek sonrada kaldı final kitap.Hocam siz hala kitap mı bekliyorsunuz o kitap okunmaz yahu 6-7 senede bir çıkıyor ömrü yetmez zaten![]()
İşte bunla ilgili teoriler var yıllardır bir duvara yetişemedi deniyor ak gezenler. Belki de bekliyorlardı Nk nin geleceği görme yetisi olabilirBenim anlamadığım ejderha olmasaydı NK duvarı nasıl geçmeyi planlıyordu ? Şu an bildiğin şansa duvarı geçmiş gibi gözüküyor akgezenler.
Çok uzun zamandan beri bahsedilen bir şey. Beş bin sene evvel başlamış halen devam ediyor. Bir nevi mit.Bu arada "vaad edilen prens" i kim vaad ediyor ? Neye göre ne için kim demiş bunu ?