Howland Reed'in öldüğünü kim söyledi?
8.sezon senaryosu olduğu iddia edilen yazıda 8x1 de gerçekleşen savaşta öldüğü yazıyor.
Howland Reed'in öldüğünü kim söyledi?
Ben de önceden söylendi sandım. O adam çok kilit birisi.8.sezon senaryosu olduğu iddia edilen yazıda 8x1 de gerçekleşen savaşta öldüğü yazıyor.
Aslında bu bölümle ''Akgezenler Jon Snow'un Peşinde'' teorisi tutmamış oldu.Night King AA'nın Jon olduğunu bilseydi onu öldürmemesi kadar saçma bir şey olamaz.Hardhome'da NK'in Jon'a bakması o anlık akgezen öldürdüğünden başka bir şey değilmiş muhtemelen.O teori çok iyidi.Keşke çıksaydı.
Dizide nolur bilmem de o teori kitapda çıkcak bence.İlk kitabın ilk sahnesi 5 whitewalker aynı yerde ve ölüler olmadan pusu atıyolar.Şu kıytırık dizi senaryosunda bile çok az WW aynı yerde oldu.Kitap ta de 2 tanesini yan yana görmedik bile o olay dışında.Bu adamlar çok zeki.O pusu atılan soylu veledin kılıcı kırılınca WW aşalıyarak kahkaha atıyodu.Kılıc kırılana kadar kimse yanaşamıyodu bile çocuğa.Korkuyo bunlar kesinlikle.Zaten insanların ilk yumruğunda ölüler işini bitirdi öyle çıktılar piyasaya.
Çıkalı 4 gün falan oldu resmi olarak da bugün çıktı.6. bolum cikti mi?
resmi olani soruyordum, erken cikan bolumu takip etmedimÇıkalı 4 gün falan oldu resmi olarak da bugün çıktı.