Eşekherif çeviriyi akşam yayınlıcakmış sanırım twit atmış
Bende biraz kıllandım ona ama başladım artık indirmeye %20 deyim istersen bekle bitince bilgi veririm .
eşekherif olduğu için güvendim ben.
1.92 Gb diyor yine de güvenip indiriyorum. Elimde patlarsa kulağını çınlattım adamın :/
Ben şu an tamamladım. Sorun yok. Görüntü kalitesi de iyi.HBO yetişti %60 da kalmıştı
aynı versiyon google drive linki
https://drive.google.com/uc?id=0B6qTvZbygN-CU1BHUklIdl9yZEE&export=download
çabuk HBO gelmeden
Bir an boşuna mı indiriyoruz dedim. İyi bariBen şu an tamamladım. Sorun yok. Görüntü kalitesi de iyi.
ilk çeviren o olacağı için mecbur bekliyeceğiz artık.Eşekherif çeviriyi akşam yayınlıcakmış sanırım twit atmış
bende durmuşMega hala iniyor bende. %40 ?
İnmeye devam etsin o zaman. Bir sorun çıkarsa zaten kota limitini aşmıştım. Hızım düşük.Ben şu an tamamladım. Sorun yok. Görüntü kalitesi de iyi.
Benim de öyle halen indiriyor Bakalım sonunda görebilecek miyiz yoksa boşa mı devam ediyor.Yüzde 72 oldu boşa mı indirdik şimdi?
Aktarma kotası aşıldı deyip iptal etti. Lan ben böyle şerefsizlik görmedim ayıp lanBenim de öyle halen indiriyor Bakalım sonunda görebilecek miyiz yoksa boşa mı devam ediyor.
Eğer hesabın ile girmedi isen öyle demiş olabilir. Meganın en boktan yanlarından birisi o. %82 ve devam ediyor.Aktarma kotası aşıldı deyip iptal etti. Lan ben böyle şerefsizlik görmedim ayıp lan