onun yolunu yaptılar gibi ama nöbet yemini var ona nasıl bir kılıf uyduracaklar acaba.O değilde tüm o koca tyrell ordusu bizim şişkoya mı kaldı şimdi?
onun yolunu yaptılar gibi ama nöbet yemini var ona nasıl bir kılıf uyduracaklar acaba.O değilde tüm o koca tyrell ordusu bizim şişkoya mı kaldı şimdi?
Şişko Tarly.Tyrell ordusu niye ona kalsın. Tarly de kalamaz.Adamın yemini var.:Gillynin bastırd oğluna kalıcak bence tarly evi.O değilde tüm o koca tyrell ordusu bizim şişkoya mı kaldı şimdi?
5.bölümde birebir aynıymış.Senaryolar sızdırılıyor şu anda tamam da internette bakın ne buldum 9 ay öncesinde yazılmış bu yazı içinde bütün bölümlerde ne olacağı yazıyor ve bana doğru gibi geldi bakmak isteyenler için:
https://www.sinemia.com/sosyal/sinema-haberler/game-of-thronesun-yedinci-sezonu-sizdirildi
E söyledik Son bölüm hariç tamamen aynı olsun başka bir şey istemiyorum5.bölümde birebir aynıymış.
Çünkü Tyrell ordusunun büyük bir kısmı Tarlylere ve onların evinin müttefiklerine bağlı. Jaimenin Tyrelleri ezme nedeni zaten yaşlı Tarlynin desteğini alarak politik gücünü ele geçimesiydi.Şimdi o politik güç şişkoya bağlı doğal olarakŞişko Tarly.Tyrell ordusu niye ona kalsın. Tarly de kalamaz.Adamın yemini var.:Gillynin bastırd oğluna kalıcak bence tarly evi.
Bende alabilirim bi porsiyon sıpoylırBana sağlam birkaç tane spoiler versenize diziyi izlemiyorum izleyen arkadaşları sinirlendirmek istiyorum sadece
Şu an güncele kadar olan kısımdan mı spoiler istiyorsunuz? Yoksa gelecek bölümlere ait sızmış olan bilgilerden mi?Bende alabilirim bi porsiyon sıpoylır