Öyle olunca senaryoyu sadece biliyorsun,izlemiyorsun.Görüp izlemek farklı bence.Senaryoyu bilsemde ilk defa izleyince farklı oluyor her şey.Senaryoyu okuyunca ne zevk alıyorsunuz diziden ?
Spoiler candır.
Öyle olunca senaryoyu sadece biliyorsun,izlemiyorsun.Görüp izlemek farklı bence.Senaryoyu bilsemde ilk defa izleyince farklı oluyor her şey.Senaryoyu okuyunca ne zevk alıyorsunuz diziden ?
Kızıl düğünü, Ned'i, Joffrey'i falan önceden bilseydin tadın tuzun kaçmaz mıydı yani :/Öyle olunca senaryoyu sadece biliyorsun,izlemiyorsun.Görüp izlemek farklı bence.Senaryoyu bilsemde ilk defa izleyince farklı oluyor her şey.
Spoiler candır.
Onları değilde mesela Jon'un ölümünü seriye başlarken biliyodum.Hatta bildiğimden o sahneyi izlemek için sabırsızlanıyordum.Sadece gota özel değil opa bile başlarken 2 ton şey biliyodum.Kızıl düğünü, Ned'i, Joffrey'i falan önceden bilseydin tadın tuzun kaçmaz mıydı yani :/
La o yazarın mutlu sonu katliamdır.Sen yanlış anladın benceGeçen yıl tüm sezonu paylaşmıştı(sızdırmıştı) biri.Mutlu son ile bitecek.