Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Kızıl düğünü, Ned'i, Joffrey'i falan önceden bilseydin tadın tuzun kaçmaz mıydı yani :/
Onları değilde mesela Jon'un ölümünü seriye başlarken biliyodum.Hatta bildiğimden o sahneyi izlemek için sabırsızlanıyordum.Sadece gota özel değil opa bile başlarken 2 ton şey biliyodum.

Ha tabi genel olarak insanlar benim tam tersim şekilde düşünüyor orası ayrı.Oldum olası spoiler sevmişimdir.:/

Leydi taşyüreğin rolünü dizide beric dondarion üstlenmiş gibi duruyor,öte yandan bran warg yeteneğiyle kuzgunken night king bunu farketti galiba.

Geçen yıl tüm sezonu paylaşmıştı(sızdırmıştı) biri.Mutlu son ile bitecek.
La o yazarın mutlu sonu katliamdır.Sen yanlış anladın bence :D
Dizi kitapla birebir değil birde.Dizi önce biteceği için bence kitap daha kapsamlı daha bütünleyici olcak.Belki kitap devamı olcak ya da çok değişik işleycek.Mesela dizide ölen en küçük stark kardeşinin ben Skagos'dan bir ordu ile gelmesini bekliyom kitapda.Hatta unicorn falan olcak diyolar orduda oa kadar değişik bir yerde.Kitapda yakalanmıyor yani.

Jaime'ye karşı her ne kadar nötr olsamda fragmanda en karizma sahne onunkiydi.Adam lekesiz,dothrak,ejderha,tek el demeden nasıl bir hırsla yardırıyor öyle.

Ayrıca şu Beric'in serideki rolünü çok merak ediyorum.Jon'la karşılaşıcaklar gibi.Aralarında nasıl şeyler geçecek acaba.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık