Bölümü izlemeye yeni fırsatım oldu.
Her şeyden önce Wun Wun Öldü lan.
Cidden üzüldüm. Okları yerken "olum durun la" diye haykırdım resmen.
O derece üzüldüm. Rickonmuş Peh. :I
Neyse bölüme geçersek gördüğüm güzel mantık hatalarıyla en güzel savaş sahnelerinin bulunduğu bölümdü. Etkileyicilik açısından bölümü çıkışından neredeyse 1 hafta sonra izlememden kaynaklanan "spoiler sarhoşluğu" ndan olsa gerek olan olaylar beni pek etkiledi diyemem. Ki eğer bilmeden izleseydim de etkileneceğimi sanmazdım. Hepsi 2 hafta önce tahmin ettiğim şekilde oldu. Beni etkileyen kısımlar sadece sahnelerin çekimi ve aktarılışı oldu. O savaş sahnesi bırak diziler açısından çoğu filme taş çıkartacak kıvamda diyebilirim.
Ayrıca Ramsey'nin ölümüne gerçekten de sevindim diyemem. Nedeni ise tamam sevmiyor olabilirim ama karakterin öleceğini düşünmek yani bir daha o adamın oyunculuğunu göremeyecek olmak kötü. Şu saatten sonra dizide esaslı bir manyak yok bizim açımızdan.
O değilde savaş sahneler çok iyiydi. Hele Ramsey'nin planı (Plandan kastım Rickon'u saldığı kısım değil. O kısım saçmalığın zirve yaptığı bir kısımdı. Rickon'un dümdüz kaçısı, sahnenin klasikliği vs. Eğer klasikliğe gireceksek Baelish'in geliş sahnesi ve klasikliğinden de bahsetmek lazım. Klişe üzerine klişe yani.) savaş içersinde ki ve yabanilerin çaresizliği vs gerçekten de etkileyiciydi.
Wun Wun?????!!?