Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Marteller yok oldu Boltonlar yok oldu, Balon öldü Demir Adalar'da kavga başladı :/ Finalde de veririz epey bir kayıp.
Marteller zaten çok önemli değildi düzenli yan hikayesi işlenen bir hane değildi sonuçta. Ramsay'de belliydi. Valla beni tatmin etmedi bu ölümler finalde as oyunculardan biri ölürse güzel olur ama pek sanmıyorum. İzleyiciye yaranmak için yapılmış bu sezon sanki.

Unknown

Bölümü izlemeye yeni fırsatım oldu.

Her şeyden önce Wun Wun Öldü lan. :( Cidden üzüldüm. Okları yerken "olum durun la" diye haykırdım resmen. :( O derece üzüldüm. Rickonmuş Peh. :I

Neyse bölüme geçersek gördüğüm güzel mantık hatalarıyla en güzel savaş sahnelerinin bulunduğu bölümdü. Etkileyicilik açısından bölümü çıkışından neredeyse 1 hafta sonra izlememden kaynaklanan "spoiler sarhoşluğu" ndan olsa gerek olan olaylar beni pek etkiledi diyemem. Ki eğer bilmeden izleseydim de etkileneceğimi sanmazdım. Hepsi 2 hafta önce tahmin ettiğim şekilde oldu. Beni etkileyen kısımlar sadece sahnelerin çekimi ve aktarılışı oldu. O savaş sahnesi bırak diziler açısından çoğu filme taş çıkartacak kıvamda diyebilirim.

Ayrıca Ramsey'nin ölümüne gerçekten de sevindim diyemem. Nedeni ise tamam sevmiyor olabilirim ama karakterin öleceğini düşünmek yani bir daha o adamın oyunculuğunu göremeyecek olmak kötü. Şu saatten sonra dizide esaslı bir manyak yok bizim açımızdan.

O değilde savaş sahneler çok iyiydi. Hele Ramsey'nin planı (Plandan kastım Rickon'u saldığı kısım değil. O kısım saçmalığın zirve yaptığı bir kısımdı. Rickon'un dümdüz kaçısı, sahnenin klasikliği vs. Eğer klasikliğe gireceksek Baelish'in geliş sahnesi ve klasikliğinden de bahsetmek lazım. Klişe üzerine klişe yani.) savaş içersinde ki ve yabanilerin çaresizliği vs gerçekten de etkileyiciydi.

O değilde bu sezon hiç kilit bir isim ölmedi sanki :\
Wun Wun?????!!?

Bölümü izlemeye yeni fırsatım oldu.

Her şeyden önce Wun Wun Öldü lan. :( Cidden üzüldüm. Okları yerken "olum durun la" diye haykırdım resmen. :( O derece üzüldüm. Rickonmuş Peh. :I

Neyse bölüme geçersek gördüğüm güzel mantık hatalarıyla en güzel savaş sahnelerinin bulunduğu bölümdü. Etkileyicilik açısından bölümü çıkışından neredeyse 1 hafta sonra izlememden kaynaklanan "spoiler sarhoşluğu" ndan olsa gerek olan olaylar beni pek etkiledi diyemem. Ki eğer bilmeden izleseydim de etkileneceğimi sanmazdım. Hepsi 2 hafta önce tahmin ettiğim şekilde oldu. Beni etkileyen kısımlar sadece sahnelerin çekimi ve aktarılışı oldu. O savaş sahnesi bırak diziler açısından çoğu filme taş çıkartacak kıvamda diyebilirim.

Ayrıca Ramsey'nin ölümüne gerçekten de sevindim diyemem. Nedeni ise tamam sevmiyor olabilirim ama karakterin öleceğini düşünmek yani bir daha o adamın oyunculuğunu göremeyecek olmak kötü. Şu saatten sonra dizide esaslı bir manyak yok bizim açımızdan.

O değilde savaş sahneler çok iyiydi. Hele Ramsey'nin planı (Plandan kastım Rickon'u saldığı kısım değil. O kısım saçmalığın zirve yaptığı bir kısımdı. Rickon'un dümdüz kaçısı, sahnenin klasikliği vs. Eğer klasikliğe gireceksek Baelish'in geliş sahnesi ve klasikliğinden de bahsetmek lazım. Klişe üzerine klişe yani.) savaş içersinde ki ve yabanilerin çaresizliği vs gerçekten de etkileyiciydi.

Wun Wun?????!!?
Ölümü yüreğimizi dağladı ama önemli değildi hikayede şimdi doğruya doğru :D

Unknown

Ölümü yüreğimizi dağladı ama önemli değildi hikayede şimdi doğruya doğru :D
Hala acıyor açıkcası. :(

Bunun dışında seride ölümüyle etki ettirebilecek karakter sayısı çok az aslında. Şuan Bran ölse yine gram umrumda olmazdı ama hikaye açısından en önemli konumlardan birinde. Oyunculuk mu desek yoksa senaryo içinde ki yoksunluğu mu desek bilemem.

Starklar dan veya Lannisterlardan birinin ölmesi yaratır bu etkiyi. Tommen'in ölüp mesela Krallıkta gerçek bir taht kavgasına girişebilir aslında. Oyunun gerçekten de Taht üzerine çekebilir.

Serçeparmak ölürse seriyi direk etkiler. Zaten ne dönmüşse bunun altından çıkıyor elinde sonunda :D
Aryanın ölümü üzebilirdi. Ama şu vakitten sonra zor. Hakikaten güncel kişilerden sevdiğim bir tazı birde Jamie kalmış :D
Edit: Nasıl unuttum lan Tyrion ölse ağlarım heralde :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık