Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Güzel bi bölümdü. Biraz olayları izleyici beklentilerine göre ilerletmeleri hoşuma gitmedi. İşler hep fan servise dönmeye başladı ama özellikle yakın çekimde süvarilerin ve piyadelerin birbirine girmiş olduğu anı güzel yapmışlar. Jon tek başına 20-30 indirdi herhalde. Okları da k.haki açmış görüyor sanki adam. Deve üzüldüm. Ramseyi yumruklaya yumruklaya öldürür dedim ama daha beteri oldu o saykoya. Kendi pisliğinde geberdi gitti işte. Bölüm güzeldi ama senaryo iyice sıradan ve tahmin edilir hale geldi. Bu da üzücü oldu ilk sezonlardaki halini düşününce.

Bölüm güzeldi. Gelecek bölüm kadrosuna baktım da, Arya dışında full kadro. Oberyn'in manitası da var Dorne'a devam edecekler galiba. Tazı ve Gece kralı'nın olması da güzel.

Jon'un teke tek teklifini duyunca ''Aslanım benim'' dedim.Ardından Melisandre'ye ölürsem beni geri getirme deyişinde de bi tuhaf hissettirdi.Güzel bir sahneydi.Rickon'un ölümü ardından Jon'un tek başına ileriye atılması ardından Davos'un ''Kumandanınızı izleyin.'' deyişinde de baya gaza geldim.Ekmek bıçağını alıp yardıma gidesim geldi.:D O savaş sahnesi de nasıl bir sahnedir.Tüm GoT'ta böyle bir savaş yok.O atların o hızda birbirlerine girişmesi yerlere yuvarlanması falan.Etkileyici yapmışlar.Baelish'i de ilk gösterdiği anda yüzünde bir p.. gülüşü gibi hafif tebessüm ediyor.Orda da bi güldürdü.Wun Wun'a üzüldüm.O son da Jon'la birbirlerine bakıştıkları anda küçük bir diyalog bekledim,istedim açıkçası.Ölmesi üzdü.

Ama bu bölümü beğendim gaza getirdi,sürükledi.

Bölümde saçma bulduğum kısımları yazmazsam içimde ukte kalır herhalde.

Ulan bu Kuzey unutmazdı hani? Karstark, Umber, Glover, Manderly falan alayı unutmuş anasını satayım, düşük nüfuslu Mormontlar unutmamış bir tek LUL. Umber hanesinin başındaki adam öldü eyvallah Karstarkların başındaki eleman nerede?

Rickon'un öldürüleceği ihtimaller arasındaydı ama ben hiç inanmak istemiyordum nedense.

Ghost nerede? Ulan bir kurdu koyamadınız mı savaş sahnelerine? Çok mu zor.

Jon'un oklardan bir tane bile isabet almaması gerçekçiliğe gölge düşürdü. En azından sıyırsaydı be kardeşim...

Ramsay Wun Wun'a ok atacağına hemen sağında kabak gibi duran Jon'a atmaması da senaryoyu biraz güme götürdü.

Bunların dışında enfes bir bölümdü. Jon'un atlıların karşısındaki duruşu, piyadelerin atlılar karşısında ne kadar çaresiz olunuşunu göstermeleri çok iyiydi. Hele bir sahne var tam birisi Jon'a saldıracakken yandan bodoslama mızraklının birisi bir dalıyor adama soluğum kesilmişti resmen.

Ayrıca Jon'un linç edilirken zor bela yukarı tırmanmaya çalışması ve can havliyle o nefes alışın verdiği heyecanı seyirciye de vermiştir eminim ki.

Arryn ordusunun gelişi ve kuşatmayı kırması LOTR havası yaratsa da çil yavrusu gibi orduyu dağıtmaları çok efsaneydi.

Wun Wun reyiz mefta oldu zaten kapıyı kırmasa pek ışığı parlamadan ölecekti güzel bir amaç için öldü.

Neyse Ramsay'in yediği her yumruk içimin yağlarını eritti diyebilirim aşırı tatmin oldum, üçüncü defa izledim bölümü sanırım ilk 3'e rahat girer bu bölüm.

Peter'ın gelişi ilk başta rahatsız etmese de sonrasında rahatsızlık duymaya başladım, ulan bu adam Ned'in boğazına bıçak dayamıştı ne çabuk unuttunuz bre zındıklar.

10. Bölüm fragmanında Sansa'dan bir şey istiyor sanırım herkesin malumu istediği şeyi tahmin etmek zor değil. Çıkarı olmadan bir şey yapmaz Baelish. Sansa belki Robert'i ağına çekerse Peter illetinden böylece kurtuluruz ama buda çok basite kaçar.

Neyse eksikliklere rağmen enfes bir bölümdü. Jon bütün ortaları enfes gollerle taçlandırdı.

Khalesi tarafına hiç değinesim gelmiyor bildiğin Westeros'a altyapı hazırlıyorlar. Armut piş ağzıma düş. Sanırım ortalığı iyice karıştırdıktan sonra Khalesi'yi Westerosta göreceğiz.

Evvvet süper bölümdü. Tahmin edilebilir denmiş ama daha nereye kadar yenilgi be kardeş illaki bi yerlerde yükselecekler. Savaş sahneleri süper olmuş özellikle atlıların ilk çarpışması.

Tormund vs Jon Umber'ı çok iyi düşünmüşler 2 hayvanın kapışmasını daha boş bir alanda ve net izlemek güzel olurdu ama bu da iyi.

Rickon spoilerini yemeseydim iyiydi. Jon'un 1 gözü yaralanacak falan demişlerdi bütün bölüm oklardan birinin Jon'un gözüne gelmesini bekledim :D
Ramsey piçi de çok güzel öldü sonunda Got'ta hakettiği şekilde ölen bir kötü adam :alkis:

Arrynler'in geleceğini hepimiz tahmin ediyorduk ama yine de geldikleri sahne çok pis gaza getirdi tabi pezoyu ve sırıtmasını görene kadar. Bolton askerleri de her gün dev görüyormuş gibi çok sakin saldırdılar la.

Meereen tarafında da işler yoluna girdi Dothraklar çığlık ata ata doğradılar Harpy'nin bebelerini çok da güzel oldu. Yalnız Emilia Clarke'ın oyunculuğu resmen ızdırap verdi. Robot gibi oynamış la eskiden daha iyi oynardı bu. Hürrem sultan gibi tükenmişlik sendromuna mı girdi noldu :artiz: Dracarys bile hiç içten değildi.

Bazı pürüzler de vardı tabii ki ama yazmaya gerek yok izleyenler yazmış zaten daha da yazılır ama o kadar olur hep oldu, genel olarak efsane bölümdü. Bugün daha 2-3 kere izlerim ben bunu.

O değilde o yanan adamlar kimdi lan? O kadar teori ürettiler üstüne yok efenim Stannis'miş Rickon'muş diye.

Son düzenleme:
Jon gerçekten de Tanrının seçtiği kişi herhalde.Etrafındaki onlarca adam ok yağmurundan nasibini alırken Jon'un koşu yoluna bile düşmüyor oklar.Kuzeylilerin Wun Wun'a şaşırmaması ve son anda yetişme muhabbetlerini saymazsak 9.bölüme yakışır bir bölüm olmuş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık