Evvvet süper bölümdü. Tahmin edilebilir denmiş ama daha nereye kadar yenilgi be kardeş illaki bi yerlerde yükselecekler. Savaş sahneleri süper olmuş özellikle atlıların ilk çarpışması.
Tormund vs Jon Umber'ı çok iyi düşünmüşler 2 hayvanın kapışmasını daha boş bir alanda ve net izlemek güzel olurdu ama bu da iyi.
Rickon spoilerini yemeseydim iyiydi. Jon'un 1 gözü yaralanacak falan demişlerdi bütün bölüm oklardan birinin Jon'un gözüne gelmesini bekledim
Ramsey piçi de çok güzel öldü sonunda Got'ta hakettiği şekilde ölen bir kötü adam
Arrynler'in geleceğini hepimiz tahmin ediyorduk ama yine de geldikleri sahne çok pis gaza getirdi tabi pezoyu ve sırıtmasını görene kadar. Bolton askerleri de her gün dev görüyormuş gibi çok sakin saldırdılar la.
Meereen tarafında da işler yoluna girdi Dothraklar çığlık ata ata doğradılar Harpy'nin bebelerini çok da güzel oldu. Yalnız Emilia Clarke'ın oyunculuğu resmen ızdırap verdi. Robot gibi oynamış la eskiden daha iyi oynardı bu. Hürrem sultan gibi tükenmişlik sendromuna mı girdi noldu
Dracarys bile hiç içten değildi.
Bazı pürüzler de vardı tabii ki ama yazmaya gerek yok izleyenler yazmış zaten daha da yazılır ama o kadar olur hep oldu, genel olarak efsane bölümdü. Bugün daha 2-3 kere izlerim ben bunu.
O değilde o yanan adamlar kimdi lan? O kadar teori ürettiler üstüne yok efenim Stannis'miş Rickon'muş diye.