Sonunda Tazı reis de geri döndü. Ama o insanları öldürenler Sancaksız Kardeşlik değildir lan hani iyiydi onlar :/ Eğer değillerse Sandor aldı baltayı gidiyor, bulacak onları ne yapıyorsunuz lan falan atarlanacak sonra onların yapmadığını anlayınca Kardeşlik'e katılıp düşmanla savaşacak. Zaten çok meşhur bir teorimsi spoiler dolaşıyordu Tazı Kardeşlik'e katılıp savaşacak falan filan diye.
Karabalık-Kral katili konuşmasını Kral şurası gibi batırmadılar çok sevindim.
Sansa da en son bizim minik serçeye muhtaç kaldı, ona yazdı mektubu galiba. Vadi Boltonlar'ı parçalar, bizimkiler Kışyarı'na girerler. Sonra bağlılık yeminlerini etmek için Glover mlover gelir utangaç çekingen bir halde, Jon merhametli adam tabi affeder siz de haklıydınız falan. Adamlar buna daha çok bağlanır sonra hail King In The North.
O değil de o dinci dayıyla Margeary konuşurken cinsel münasebette kadının arzuya ihtiyacı yoktur, sadece sabretmesi gerekir gibi birşey söyledi, yeminle becerecek sandım kızı tövbe estağfirullah.
Theon da Meereen'e giderse hadım lekesizleri görüp biraz gaz alır inşallah, böyle ezik ezik nereye kadar.
Bronn'u özlemişim be
-Bir Lannister her zam...
-Söyleme. Söyleme lanet olsun