Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
umarim khallesi ve jon snow arasin bi savasi izlemeyiz
Jon Stark ve Trgerian büyük ihtimal Boyun eğer.:D

Bölüm geçen bölüm kadar güzel değildi ama gene manyak.
O değilde Ak gezenler Krallığa girdiğinde bu halkın yüzünü görmek isterim.
Gilly Ak gezen öldürdü diyor adam pıff yok la öyle bir şey diyor :D Git gör :ehe:

Son düzenleme:
Tyrion bu bölümle en sevdiğim karekter oldu işin garip tarafa Tyrion'un kendisi değilde halk arasında anlatılan sahnelenen hali çok daha sağlam :cool:

eee Wut sen şimdi lanisterları'mı tutuyorsun o kadar olaydan sonra millet unutuyor herhalde bran'i Edardı hak ettiler :D
Kimseyi tuttuğum yok da, şerefsizler virüs gibi her yere girdiler yakında Baratheon sancağında da 7 köşeli yıldız olur :( Halka acıyorum arkadaş bu adamlar özgürce bir geneleve bile gidemeyecek mi :(

Ciddi manada boş bölüm. Hiç zevk alamadım. King's Landing'de taht kavgası yapmaya çalışıyorlar ama yok çok sıkıcı. Özellikle Tommen ve rahip kısımları. Cercei de eski havayı veremedi henüz. Sam kısımlarını zaten atlatarak izledim. Son sahne fan service den başka bir şey değil.

Boş bölüm lafını sadece onepiece için kullanacağımı düşünüyordum ta ki bu bölümü izleyene kdr ilgilimi çekecek sadece brandon kısmı oldu başka da Bi halt yoktu Cidde'n boş bölümdü

Savaş olacak diye bir hevesle o kadar bekledik. Sonrası hüsran. :(

Dragon da hayal kırıklığından başka bir şey değil. :/ Smaug tarzı bir şey beklediğimden olsa gerek, bir türlü olmuyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık