Kitabı okuyan arkadaşlar şu kısa serzenişimi okurlarsa sevinirim.
Arkadaşlar durmadan senelerce usanmadan, Got'un dizi başlığı altında bizi spoilerlara boğdunuz. Buda yetmezmiş gibi, '' ya abi kitapta böyle değildi off bu senaristler ne kadar salak yha:S'' diye kafamızın etini kemirdiniz. Hayır yani kitabı okumayan insanlar var, biz sizin spoilerlarınızı yemek zorunda mıyım? Gelip buraya dizi çok kötü abi, kitap daha iyi, kitapta bu sahne böyle değildi tarzında attığınız mesajlar, kitabı okumayanları -- en azından beni -- dizinin kalitesiz olduğunu hissettiriyor. Öyle olmasa bile öyle hissettiriyor. Şimdi yukarıda adamın biri Euron çok kötü lanse edilmiş diyor, kitaba göre çok kötü olmuş tasarımı falan fişman, iyi de ben sevmiştim adamı sen şimdi kitaptaki halinin daha iyi olduğunu söyleyince ben araştırıp bakıyorum ve daha iyi yansıtılamadığı için moralim bozuluyor. Aynı şey Khaleesi içinde geçerli, ben kadını seviyorum, banane kadının ergen olmasından yada kitapta yaptıklarından ben dizide seviyorum niye gelip keyfimi kaçırıyorsunuz? İşin özeti gelip burada diziyi kötülemeyin arkadaşlar en azından kitapla kıyaslayarak yapmayın. Çünkü böyle bir durumda dizinin kitaba oranla kalitesiz olduğunu hissettiriyorsunuz. Zaten kitaptan sinemaya uyarlanan eserlerin en büyük problemi bu ama kitaptaki şeyleri Spoiler içine alınca okumuyorlar zannetmeyin. Kitapla ilgili düşüncelerinizi gidip farklı bir başlıkta tartışın izlediğim diziyi defalarca kalitesiz olduğunu söyleyince benimde diziyi izleme şevkim kaçıyor. Teşekkürler.