Jon Snow geri gelince değişecek diyorlardı ama ben pek bir değişim göremedim.Belki biraz daha gaddar olur ama sanmıyorum.
Velete fazla yüklenecek bir durum göremiyorum açıkçası.Bunun anasını babasını yabaniler katlediyor.Sonra Jon Snow bunlarla kanka oluyor.Kin tutması doğal bir durum.İhanet etmesi de çok anormal değil hele çocuk olduğu düşünülünce.
Velete fazla yüklenecek bir durum göremiyorum açıkçası.Bunun anasını babasını yabaniler katlediyor.Sonra Jon Snow bunlarla kanka oluyor.Kin tutması doğal bir durum.İhanet etmesi de çok anormal değil hele çocuk olduğu düşünülünce.
Öyle bir adamın aslında arkadan bıçaklanmasını da beklemezdim.Yememesi lazım o seviyedeyse bu numaraları.Gördünüz mü Arthur Dayne'i...
Daha önce söyledim, Arthur, Ned'in gördüğü en yetenekli savaşçıymış, Ned dediğimiz adamda az savaşçı görmedi, Hound, Mountain, Jaime Lannister, Barristan Selmy, Robert Baratheon'un gençliğinden tut en güçlü Iron Born savaşçılarına kadar neler görmedi ki, ve bu adam diyor ki açık ara Arthur Dayne, demek ki bir bildiği var...