Bu sezon ejderler harbi büyümemiş la. Eskiden gözle görülür fark olurdu. Gerçi karanlıkta tam belli olmamışta olabilir.
Yemek yemiyorlar ya üstüne zincirliler. Bu yüzden büyümedikleri söylendi ya. :///////////////Bu sezon ejderler harbi büyümemiş la. Eskiden gözle görülür fark olurdu. Gerçi karanlıkta tam belli olmamışta olabilir.
Bende onu dedim işte :/Yemek yemiyorlar ya üstüne zincirliler. Bu yüzden büyümedikleri söylendi ya. :///////////////
Pardon ya niye büyümemiş diye okumuşum.Bende onu dedim işte :/
Ben de gıcık oldum adama. Bir o bir de şu Jon'u satan ufaklık acılar içinde ölmeliler.Ramsey'i öldürsün biri pls.
Stannis öldü mü ne oldu ona.
Stannis ölmedi falan diyorlar. Brienne'in elinden sağ kurtulması çok saçma olur. Kurtulsa da Davos bile yüzüne bakmaz bunun bu saatten sonra yeri yok dizide bence.Ramsey'i öldürsün biri pls.
Stannis öldü mü ne oldu ona.
Sezon geçti de zaman farkı olmadı çok. Yiyip içmemişler bir de.Bu sezon ejderler harbi büyümemiş la. Eskiden gözle görülür fark olurdu. Gerçi karanlıkta tam belli olmamışta olabilir.
Stannis öldü beyler diziye de gelmeyecek. Herif, dizinin neden bu kadar çok sevildiğini anlamadığını bu işi sadece para için yaptığını söyledi. Bu herif diziye gelemez daha boşuna hayal kurmayın.Stannis ölmedi falan diyorlar. Brienne'in elinden sağ kurtulması çok saçma olur. Kurtulsa da Davos bile yüzüne bakmaz bunun bu saatten sonra yeri yok dizide bence.