Diziyi bırakasım geldi. :/Bu diziciler neyin peşinde arkadaş. Kafalarına göre her şeyi değiştirmişler.
Masraf olmasın diye diziye Soğukel karakterini almadılar ama onun açığını kapatmak için bir sürü ekstra sahne çekerken daha fazla masraf yapıyor hıyarlar.
Ayrıca o bebeklerin akıbeti kitapların hiç birinde yazmıyorken bunlar ne diye kafalarına göre iş yapıyorlar. Martin'in onayı varsa iş değişir ama olduğunu sanmıyorum. :/
VeletBen hala bu kral veled nasıl öldü anlamadım.Şarap desek,tek sürahi den kadehlere döküldü diğerleri de ölürdü.Pasta desek kraliçe olacak kız da ölürdü.Kafam karıştı bu konuda.Nene zaten çakaldı master olduğunu gösterdi.Kalisi resmen tribünlere oynanan karakter.Ver gazı ejderi popi olsun.İlk 2 sezon ki havası yok.Ak gezen sahnesi saçma geldi kitapları okumadığım halde sunaktan alınan çocuk sunağa konuyor falan.
Diziyi izlemem inanır mısın 5-7 dakikamı aldı.Bu diziciler neyin peşinde arkadaş. Kafalarına göre her şeyi değiştirmişler.
Masraf olmasın diye diziye Soğukel karakterini almadılar ama onun açığını kapatmak için bir sürü ekstra sahne çekerken daha fazla masraf yapıyor hıyarlar.
Ayrıca o bebeklerin akıbeti kitapların hiç birinde yazmıyorken bunlar ne diye kafalarına göre iş yapıyorlar. Martin'in onayı varsa iş değişir ama olduğunu sanmıyorum. :/
Bilal'e anlatır gibi anlattılar daha neyini anlamadın?Ben hala bu kral veled nasıl öldü anlamadım.Şarap desek,tek sürahi den kadehlere döküldü diğerleri de ölürdü.Pasta desek kraliçe olacak kız da ölürdü.Kafam karıştı bu konuda.Nene zaten çakaldı master olduğunu gösterdi.Kalisi resmen tribünlere oynanan karakter.Ver gazı ejderi popi olsun.İlk 2 sezon ki havası yok.Ak gezen sahnesi saçma geldi kitapları okumadığım halde sunaktan alınan çocuk sunağa konuyor falan.
Sorma gitsin be. Bildiğin spoiler yedik diziden.Kitap okuyanlara spoiler varmış bugünkü bölümde. Hahahaha.
Ben her bölümü sonuna kadar izliyorum yahu ne kadar sıkıcı da olsa. :/Diziyi izlemem inanır mısın 5-7 dakikamı aldı.
aynen öleKitabını cartını curtunu bilmediğim için gayet akıcı geçiyor bölümler Her bölümde çok güzel.