E niye yazıyorsun o halde?Kitabi var mi onu bile bilmiyorum o kadar ilgim yok
E niye yazıyorsun o halde?Kitabi var mi onu bile bilmiyorum o kadar ilgim yok
+1E niye yazıyorsun o halde?
Belki baslarim diye zaten tanitim konusuE niye yazıyorsun o halde?
Güzel olmuş, eline sağlık. Hiçbir dizi konusu bunun kadar detaylı ve renkli değil.Bonus Videolar eklendi. İzlemenizi tavsiye ederim.
Jon Snow lazım bu seriye. Yoksa tamamen karanlık, hemen hiç iyiliğin olmadığı, kişiliksizlerin fink attığı iğrenç bir dizi olacak.Jon Snow ölmedi mi ? Sevindim ama bu ne rezalet şimdi.Ölen bu kadar adamın günahı neydi ? Ne bu ayrımcılık.
Başlamalı mıyım sizce, yorumlarınız nedir falan diye soracağına şekil yapıyorsun bize.Belki baslarim diye
Güzel olmuş, eline sağlık. Hiçbir dizi konusu bunun kadar detaylı ve renkli değil.
Jon Snow lazım bu seriye. Yoksa tamamen karanlık, hemen hiç iyiliğin olmadığı, kişiliksizlerin fink attığı iğrenç bir dizi olacak.
Ayrıca Kuzey'e de lazım o adam. Jon adamdır, en saf yüreği o taşıyor şu koca seride. Ölmesin bi zahmet.
Başlamalı mıyım sizce, yorumlarınız nedir falan diye soracağına şekil yapıyorsun bize.
Yok abi bizim biraz iyiliğe ihtiyacımız var, temiz ve saf yüreklere ihtiyacımız var.Boşver ne iyiliği yav GOT evreninde iyilik mi kalmış.Jon Snow'a o kafayla kendini öldürtürsün dediler öldü.Onun gittiği yol yol değil.Adamdan kan alırlar.
En iyisi Serçeparmak gibi olmak.Serçeparmak herkesi ekarte edip tahta kurulsa keşke.
Tahtı ya Khaleesi alsın yada Serçeparmak.Bu ikisi hakediyor.Khaleesi alacaksa Jon Snow ve Brann ona yardım edebilirler bak o güzel olur.Yada gerçekten güçlenmişse Brann bile oturabilir tahta.Veletler oturuyorsa o da kral olabilir.Ama Jon Snow'dan kral olmaz. Adamın kişiliği tamamen ters.Yok abi bizim biraz iyiliğe ihtiyacımız var, temiz ve saf yüreklere ihtiyacımız var.
Böle bi dünyada yaşasan temiz ve saf kişi olmak istemezsin ama çünkü onlar herzaman ölürler bknz:ned starkYok abi bizim biraz iyiliğe ihtiyacımız var, temiz ve saf yüreklere ihtiyacımız var.
Yahu Jon kral olsun diyen kim. Jon hep iyi kalsın, iyilik yapsın insanlara.Tahtı ya Khaleesi alsın yada Serçeparmak.Bu ikisi hakediyor.Khaleesi alacaksa Jon Snow ve Brann ona yardım edebilirler bak o güzel olur.Yada gerçekten güçlenmişse Brann bile oturabilir tahta.Veletler oturuyorsa o da kral olabilir.Ama Jon Snow'dan kral olmaz. Adamın kişiliği tamamen ters.
Ölümüne iyi yürekliler işte. Böyle insanlara ihtiyacımız var.Böle bi dünyada yaşasan temiz ve saf kişi olmak istemezsin ama çünkü onlar herzaman ölürler bknz:ned stark